Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Срастване при момИченцата-2

  • 73 826
  • 453

Анкета

Какво направихте след като открихте срастване при своето момиченце

Опции:

# 450
Лейла, къде живеете? Имам в предвид да предложим специалист.
Виж целия пост
# 451
Димитровград
Виж целия пост
# 452
Някоя майка ако може да даде насоки за детски гинеколог в Стара Загора примерно, защото според мен именно детски специалист може да помогне. Пловдив ти е далече.
Виж целия пост
# 453
Здравейте! Историята накратко: дъщеря ми имаше съвсем леко срастване на около 7-8 мес. Педиатърът й тогава го отлепи с леко  дърпане, обясни ми да разтварям и проверявам често. Не съм мазала с нищо. Разтварях, с времето стана по-трудно, защото тя вече не дваше, дърпаше се и т.н. А и гледах все вечер след баня, на лампа, очевидно не съм гледала добре. Моя грешка, за която много съжалявам.

Сега е на 3, в последните 2-3 мес се случваше да казва, че я боли като пишка. Аз имам кофти опит с цистити, затова веднага тръгнах в тази посока - Уринал, нормални § стерилни урини - все чисти. Вчера каза, че пак я боли, този път огледах добре и на дневна светлина, видях доста голямо срастване. Исках да запиша час при д-р Кедикова, но имаше за края на месеца. Сираков успя да ни види днес - направи разлепване, намаза с Дефламол, обясни, че болката при пишкане е от това и като цяло ми се сториха логични нещата, които каза. Каза да мажа 3 дни с Дефламол и да следим нещата, ако видим, че има нови наченки - пак Дефламол. Съветът му беше обаче да не дърпам и разлепям аз нищо, за да не ме свързва с болка и неприятни усещания и да спре да дава дори да гледам. Но идея нямам как ще я мажа тези дни по 2 пъти, голяма мъка и уговорки са Sad

Моля за съвет от майките с опит:

- с какво количество Дефламол се маже? Само отвън на малките срамни устни ли да слагам и трябва и леко да бръкна (това адски ме притеснява като идея Sad). Стори ми се много мазен крем и май сам си навлиза навътре, но се чудя.

- детето е доста чувствително и се стресира от цялата работа (тя и от преглед на гърло напр. плаче), много ми се иска да й спестя следващи проблеми и всякакъв съвет за превенция ще ми е от полза. Може би да мажа отвреме навреме с Дефламол или друго мазно, за да не слепва?

- някой има ли впечатления от д-р Кедикова - тя как процедира при тези случаи напр., питам занапред ако се наложи и решим да отидем при нея.

Стана дълго, извинявам се и благодаря за съветите!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия