бързо, лесно и евтинко

  • 64 496
  • 165
любимият сладкиш на американските домакини, когато имат да нахранят много хора:

chocolate crazy cake
2 2/3 чаши брашно
2 чаши захар (аз слагам половината)
6 с. л. какао
2 ч. л. сода
1 ч. л. сол
2/3 чаша олио
2 ч. л. ванилия (аз слагам едно пакетче суха)
2 с. л. оцет
2 чаши вода

в тавата, в която ще се пече сладкишът, се смесват сухите съставки, заливат се с мокрите, разбърква се с вилица и се пече.

отгоре може да се намаже с шоколадова глазура от:
1 чаша пудра захар
50 г масло
1/4 чаша прясно мляко
какао
Виж целия пост
# 1
Не ми изглежда трудно.може да го пробвам.... Simple Smile
Виж целия пост
# 2
Наистина не изглежда да е трудно, ама пък ми изглежда прекалено лесно Rolling Eyes
Абе, ще взема да го пробвам Laughing
Виж целия пост
# 3
на мен ми изглежда странно Rolling Eyes
Ще чакам отзиви
Виж целия пост
# 4
А не залепва ли по тавата, след като не е подмазана? Или става въпрос за тефлонов съд? newsm78
Виж целия пост
# 5
аз го пека в нормална тава от алпака - не залепва.
Виж целия пост
# 6
сега ще го спретна-стискайте палци, после ще докладвам за резултата! Simple Smile
Виж целия пост
# 7
Аз имам подобна рецепта - водят я wet chocolate cake и става доста приятен сладкиш Grinning
Виж целия пост
# 8
Ами ще го спретна тогава днес като е приятен и ще докладвам Mr. Green
Виж целия пост
# 9
Пробвах произведението, защото и на мене ми се стори странно по начин на приготвяне. Обаче стана невероятен. Аз го сервирах единият път със сладолед, вторият път с къстърд (яйчен крем), третият просто със сметана. БИЖУ - бързи, смели, сръчни  bouquet
Янита, благодаря за рецептата  Heart Eyes
Ето творението ми и едно парченце

За тия дето питат дали залепва - не, не залепва и не изисква по-специален съд Wink
Виж целия пост
# 10
Пробвах произведението, защото и на мене ми се стори странно по начин на приготвяне. Обаче стана невероятен. Аз го сервирах единият път със сладолед, вторият път с къстърд (яйчен крем), третият просто със сметана. БИЖУ - бързи, смели, сръчни  bouquet
Янита, благодаря за рецептата  Heart Eyes
Ето творението ми и едно парченце

За тия дето питат дали залепва - не, не залепва и не изисква по-специален съд Wink
Sлед като и Хонда го похвали няма как да не се доверим  chef
Виж целия пост
# 11
А глазурата топла или студена? И съответно върху топъл или изстинал кейк се слага?
Виж целия пост
# 12
Аз лично след като го изпекох го извадих от фурната и през това време заджурках глазурата. Като стана веднага го полях. Не беше изтинал кой знае колко Wink Grinning
Виж целия пост
# 13
страхотна рецепта smile3501.правих вече два пъти сладкиша и свършва моментално eat.фенове сме на сладкото
Виж целия пост
# 14
радвам се, че ви харесва.  Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия