Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Връзка с мъж водолей?

  • 104 107
  • 366
# 360
И за мен това е странното за този въздушен знак. Но аз познавам малко водолеи - може този да е изключение, т.е. другите да не са такива.
Обсебването се състои в това, че непрекъснато трябва да има информация къде съм и какво правя. Ако не отговоря, защото съм заета - се изнервя - или се цупи или директно напада. Но, пак казвам, контактът ни е скорошен, може да не е типичен водолей. Аз още не съм открила "лекото и въздушното" у него, а това, което откривам - не ми допада.
Виж целия пост
# 361
Защо като се спомене въздушен знак веднага се прави асоциация с "леко", "повърхностно" и т.н? Като такива до голяма степен мога да определя само близнаците, на тях им е такава енергията, пере ги сачмата.

Иначе има обсебване при въздушните знаци и то обикновено идва от вътрешна несигурност. Макар че при водолея е малко непредвидимо, тази несигурност може да избие и в посока на пълна незаинтересованост. С тях мисля, че правилния подход е да се търси комуникация, да се говори за проблемите. Откликват, когато отсрещния има желание за разговор и могат доста неща да си кажат.
Виж целия пост
# 362
Аз се отказах от водолея, съжалявам. Да се цупиш като малко дете, да спориш до припадък, да вдигаш скандали, да казваш нещо и после да отричаш, че си го казал - съжалявам, не е за мен.
Познанството ни приключи,  беше почти седмица. Майстори са да отблъскват и после да обвинят тебе.
Виж целия пост
# 363
Водолея е всичко, но не и в грешка. Освен ако не си им влязла под кожата, тогава си признават , но много трудно.
Виж целия пост
# 364
Държеше се като влюбен докато в един момент рязко не се дръпна , стана груб с думи от рода , че едва ли не му пиша постоянно , а всъщност аз просто му отговарях . И моето достойнство в един момент надделя . 3 месеца не го потърсих , той също до един ден в който ми се обади и едва ли не ме обяви за предател , че не съм го остсвила  толкова време ....
А тъкмо беше започнал да ми минава ... Държи пасивно ,  има думи от рода "обичам те ",  " добре , че се появи " ,  но е под формата на шега в моменти на закачка.
Имам чувството , че не ме понасяше понякога ,  после пък все едно ме обича .
А мислех , че по-странно нещо от мен няма 😳
Виж целия пост
# 365
Мадам Тиква, да разбирам, че ти си с него?
Ако усетя, че не съм понасяна, няма сила, която да ме накара да съм с този мъж.
Виж целия пост
# 366
Това е в минало време история ,  нещо тази сутрин и аз и телефона не се харесваме 😀 .
Не , че не ме понася , по-скоро , че му досаждам ,  ако и на мен някой нон стоп ми пише , ще се почувствам все едно ми дишат въздуха , но в случая аз отговарях . 
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия