Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Частна "БИО детска кухня ЯМ-ЯМ"

  • 26 335
  • 37
# 30
alice, а сега коя кухня ползваш или не ползваш?
Виж целия пост
# 31
Знаех си аз, че с моите претенции вероятно ме чака всекидневно готвене за бебето Confused Но при високата ицена се надявах на тази кухня да ме спасява няколко дни в седмицта.
Виж целия пост
# 32
Alice, Какво ти отговориха за космите или не си питала? #Cussing out
Виж целия пост
# 33
Не ме бива с конфронтациите и хич не съм им се обаждала.
Последно с малкия ползвахме Ян Бибиян, но там пък взеха да пестят и вместо десерт (закуска за нас) слагаха плод или пък нишесте с нещо (бисквита, бишкота) и десерти с нескуик. Сега си хапваме заедо и ставам раничко за да сготвя.
Виж целия пост
# 34
Здравейте,

Бих искала да споделя моя опит и да кажа на всички мами, които се търсят детска кухня за дечицата си, никога да не използват услугите на Ям-ям. Бях поръчала 100% био кухня за малкото си дете което струва 72 лв на седмица с доставка до вратата. Шофьорът, който разнася храната (при условие, че е платена доставката) започна да иска пари за синя зона, за да може да ми оставя храната!!! Отделно от това независимо, че няколко пъти потвърдиха, че за 9 месечното ми бебе ще носят за десерт кремове или някакъв пасиран десерт, знаейки възрастта му и поемайки анагжимента (а не тиклави мъфини/кексчета, които дори възрастен не би ял!!!) започнаха да носят почти всеки ден кексове, макарони на фурна!! И това след ежедневни уговорки, обещания и извинения. Не искам да си помислям какво може да съдържа храната при това отношение и дали изобщо е био!! А в допълнение и самият шофьор използва обидни думи пред майка ми по мой адрес, докато оставя храната, за това че си търся правата особенно, когато заплащаш за храна, която се счита, че е най-добрата, съответно най-скъпата!
Виж целия пост
# 35
Здравейте,

последните мнения за тази кухня са отпреди няколко години. Някой има ли по-скорошни впечатления, които може да сподели.

Благодаря.
Виж целия пост
# 36
И аз се интересувам дали има мами с пресни впечатления.
Виж целия пост
# 37
Аз исках да ги пробвам. Звъннах, говорихме, казаха ми, че след два дни (!!!) ще ми се обадят за да ме информират дали правят доставки до моя район и ако не- какъв вариант мога да ползвам (т.е. къде им се намира пунктът за получаване). Така и не се обадиха. Несериозна работа. Ако за такава проста задача им трябват два дни и пак не успяват да я свършат, как да им се доверя за нещо, което детето ми ще погълне? Anguished Явно на тези не мога да разчитам.  
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия