Маргарин или краве масло

  • 3 315
  • 31

Анкета

Та с какво си мажете филиите, кое предпочитате, въобще кое ползвате маргарин или краве масло?

Опции:

Не съм от редовните потребители на този подфорум (да не казвам, че досега май само веднъж съм поглеждала вътре), че съм и аз една фенка на готвенето, ама сега ходих да си мазна 2 филийки и с ужас установих, че маргаринът е свършил и трябва да си ги намажа с краве масло (което незнайно от кога стои, защото мъжо го е купувал, когато си е готвил нещо.)Та се почудих де да си пусна анкетата и реших да е тук. Та с какво си мажете филиите, кое предпочитате, въобще кое ползвате маргарин или краве масло.
Виж целия пост
# 1
n с краве масло , дори готвя  с краве масло и зехтим
така е вече почти 5 години
Виж целия пост
# 2
масло!
Виж целия пост
# 3
краве масло.
Виж целия пост
# 4
И ние навремето в Бг все краве масло ядяхме... ама сега с тея маргарини които тука продават никой не мисли за масло. А пък точно на филийка да си го намажа- не благодаря  Naughty

Но пък поне навремето в БГ нямаше такива маргарини - всичките едни такива "натъртени" бяха...  та може и от там да идва разликата.
Виж целия пост
# 5
Нямам предпочитания Naughty
използвам, каквото има в хладилника.
Виж целия пост
# 6
Аз предпочитам маргарина,маслото нещо ми намирисва Outta Joint
Виж целия пост
# 7
Макар, че маргарина се маже много по-лесно на филията, като вкус препочитам маслото.
Виж целия пост
# 8
маргарин - по-лесно ми е.
е, ако имам едно мъниче, обаче, ще купувам масло
Виж целия пост
# 9
Само масло.

За маргарина съм прочела толкова лоши неща, че само от представата за него ми се догажда. Маргаринът, мононатриевият глутамат, консервантите и оцветителите са нещата, които нямат място в моят дом и на моята маса.
Виж целия пост
# 10
Само масло.

За маргарина съм прочела толкова лоши неща, че само от представата за него ми се догажда. Маргаринът, мононатриевият глутамат, консервантите и оцветителите са нещата, които нямат място в моят дом и на моята маса.

АХА, и аз така.... Grinning
Виж целия пост
# 11
Само масло.

За маргарина съм прочела толкова лоши неща, че само от представата за него ми се догажда. Маргаринът, мононатриевият глутамат, консервантите и оцветителите са нещата, които нямат място в моят дом и на моята маса.
newsm10
Да не говорим как скача холестерола от него!
Виж целия пост
# 12
И у нашто коптор се маслим с масло. Магарин има за резерв, като го домързи мъжът да маже филията, ама много рядко му се слючва.
Харчим масло от мандрата, режат го от калъп, изглежда качествено. Мляс.
Виж целия пост
# 13
Преди нищо не ползвах, но от бебешките години на Ники ни остана навик само краве масло да ползваме. Понеже бавно се харчи, гледам да купувам хубаво - я Президент, я някое немско.

Ама като се намеси някой диверсант като свеки, която при последния си престой купила маргарин и на Ники взел, че му харесал, сега само маргарин иска Close

Ще трябва да се отучваме.
Виж целия пост
# 14
Чак ме учудихте, момичета. Странно някак ми стана, щото аз май никога не съм си купувала краве масло. Филиите ги мажа с маргарин, защото едно, че по- лесно се намазва и някак ми е по- вкусен. Та викате има консерванти в него или... всъщност какво не му е наред... не сванах.  doh
Иначе за салата ползвам зехтин, а картофи си пържа в слънчогледово олио.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия