Свински ребьрца на фурна

  • 608
  • 1
Момичета, рових се из Готварската ни виртуална книга за да открия подробно описание на рецепта за свински ребьрца на фурна, но не ми стана ясно Embarassed.
Моля Ви ми пишете в какви пропорции приготвяте маринатата, какво слагате, колко време престояват ребрата с маринатата, на колко градуса се пекат и за колко време, какво се слага в тавичката при подготовката за печене.

пс: искам аз да си ги приготвя, а не да купувам от тези, който са предварително направени или са с вече готова марината. Идеята за ребьрца с мед сьщо приемам с отворени обятия Grinning

Благодаря Ви предварително Hug
Виж целия пост
# 1
Мога да ти кажа аз как ги правя.
Карам в месарницата да ми нарежат ребрата на две по дължина, така че да станат по-къси. После ги нарязвам всяко по отделно, овалвам всяко парче в подправки: сол, червен пипер, черен пипер, чубрица, розмарин, ако се сетя още нещо..., соев сос. Слагам в тавичка, добавям вода и вино и бухам в загрята фурна.
А иначе и аз чакам някой да постне рецепта за ребра с мед. Аз правих пил.крилца с мед, кетчуп и соев сос, но не знам дали става за ребра.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия