Паниране

  • 2 918
  • 18
Здравейте, момичета. Искам да ви попитам как правите панировките? Освен това обикновеното- яйце, брашно и пак така.
Виж целия пост
# 1
Ето ти варианти за панировка:
1.яйце-галета
2.яйце-галета и сусам (миксирани) - това особено върви за пилешко месо (хапки)
3.яйце-брашно с червен пипер (тук към брашното може да се добавят каквито подправки обикновено отиват на нещото което панираш). Варианти - босилек, риган, чер пипер...
4.яйце-галета с овесени ядки - това го правих веднъж за пилешко месо, когато не успях да си набавя сусам.
Виж целия пост
# 2
А как се панира кашкавал? Rolling Eyes
Виж целия пост
# 3
Кашкавал панирам с яйце-галета-яйце-галета. Има особеност, че кашкавала трябва да е от твърдите и мазнината в която ще панираш да е силно загрята, иначе кашкавала се размеква.
Виж целия пост
# 4
За да не се размеква кашкавала поне 3 часа преди това аз го нарязвам на кубчета за паниране и го слагам във фризера или камерата. Стават едни много твърди кубчета, които като се пържат и не се разтичат а стоят твърди.  Stuck Out Tongue
Виж целия пост
# 5
Гостът бях аз
Виж целия пост
# 6
Здравей,
Правя панировката като разбъркам - яйца, брашно, подправки (зависи какво ще панирам), щипка сода и малко пр.мляко или бира или газ вода. Трябва да стане на средно гъста каша. Топя напр. чушките и пържа в повече мазнина.
Виж целия пост
# 7
Аз вчера правих кашкавал-пане и към галетата прибавих гранулиран лук и чесън на прах и стана много вкусно.
Виж целия пост
# 8
Цитат на: Svetla1
Кашкавал панирам с яйце-галета-яйце-галета. Има особеност, че кашкавала трябва да е от твърдите и мазнината в която ще панираш да е силно загрята, иначе кашкавала се размеква.


Може и да е по-мек кашкавала. Просто преди да се потопи в яйцето-галета трябва да се топне във вода.  Wink  (това в случай, че не си намерите по-твърд кашкавал)
Виж целия пост
# 9
A пробвали ли сте накрая с царевично брашно?
Виж целия пост
# 10
A пробвали ли сте накрая с царевично брашно?
Виж целия пост
# 11
Цитат на: mama Dedi
A пробвали ли сте накрая с царевично брашно?


Да, супер е, само така правя.
Виж целия пост
# 12
две яйца + чаша брашно + половин чаша бира (може и подправки, аз слагам само черен пипер)
валям в брашно после топя в пастата  и хайде  в тигана
идеална за риба, рулца от раци и други морски
Виж целия пост
# 13
А как смесвате яйце и брашно, да не стане на топчета?
Виж целия пост
# 14
аз напоследък зарязах сложните панировки и панирам само в царевичен мейс (продава се в диетичните магазини, прилича на царевично брашно) и в яйце, само че двойна панировка - получава се супер хрупкава и дебеличка коричка....
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия