Малко помощ за една рецепта

  • 831
  • 4
Здравейте,
реших да направя един десерт, но нещо го закъсах с рецептата.
Става дума за това: http://www.theworldwidegourmet.com/recipes/choc-desertrose-loiseau/
Това, което не разбирам, е как точно да направя т.нар. sorbet. Съставките са ясни, но това обяснение ме смущава: 1. Place all the ingredients in a saucepan with 1 liter (4 cups) water. Bring to a boil, stirring with a spatula. Въпросните съставки са:
- 500 ml мляко
- 500 g захар
- 200 g какао на прах
- 150 g шоколад (60-75%)
Аз, както го разбирам, е всичко да се смеси във водата и после да се кипне. Но няма ли да се пресече цялата смес?
Виж целия пост
# 1
Ето ти рецепта за шоколадово сорбе:
http://goodfood.bg/recipes/shokoladovo-sorbe/
Виж целия пост
# 2
Ейй, супер! Мерси много, Ала-Бала.  Simple Smile
А млякото от оригиналната рецепта дали би могло да намери място и то? Може би след като всичко останало се разтопи може да се добави и то...
Виж целия пост
# 3
Вероятно, просто исках да ти покажа, че не би следвало да се пресече.
Виж целия пост
# 4
Да, макар че във втората рецепта все пак има някаква последователност. Ще пробвам и ще видя какво ще стане...
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия