За бързи въпроси и отговори,за тези които нещо ги вълнува, но не искат нова тема

  • 35 752
  • 741
ЗА БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ, ЗА ТЕЗИ КОИТО НЕЩО ГИ ВЪЛНУВА, НО НЕ ИСКАТ НОВА ТЕМА.

ЧАСТ 44

[Изображението е взето от тук.]



Питайте без да се притеснявате, но и споделяйте без да се притеснявате !

Не е нужно да знаем всичко! Важно е да знаем достатъчно, на точното място, в точния момент, по точния начин! Ако паметта все пак ни изневерява - тук има достатъчно дами и господа, които могат да допълнят нашите знания!
Виж целия пост
# 1
Лабрекс, ще рече фонетична, докато ми се включило БДС-то  Laughing Laughing Девойката ме разбра.

Смокини с гелфикс не съм правила, незнам някой дали е правил, хубаво е те да останат цели, а не са съвсем дребни плодчета, за да се направят цели с гелфикса.

Маме   bouquet
Виж целия пост
# 2
Мами,как приготвяте пил.сърца и воденички?Варите ли предварително??? Rolling Eyes
Виж целия пост
# 3
Воденички не съм приготвяла, но сърца - да. Преди ги варях и после ги задушавах в масло - все не можех да ги нацеля като хората. Един приятел ги приготвя божествено и го помолих да разкрие тайната  Mr. Green - сърцата се измиват и отцеждат. В тиган се задушават с масло (или олио) и с около една лъжица горчица. Могат да се хапват така, но аз често им слагам пресован чесън, копър и лимонов сок - страшно вкусни са!
Правила съм и супа от сърчица - като обикновена пилешка си я приготвям.
Виж целия пост
# 4
Аз да питам нещо Лабрекс  Hug - направих възглавничките с извара , но кафявата част нещо ми стана сухичка ... къде сбърках или по принцип си е така сладкиша ...  Rolling Eyes
Виж целия пост
# 5
Мами,как приготвяте пил.сърца и воденички?Варите ли предварително??? Rolling Eyes
Воденичките ги сварявам предварително, след това или ги панирам в брашно и яйце или ги запържвам в тиган с малко масълце, пикантина , соев сос и червен пипер . Доста често ги правя, и по двата начина стават много хубави. Майка ми ге прави с ориз на фурна - вкусно е Wink
Виж целия пост
# 6
Воденички не съм приготвяла, но сърца - да. Преди ги варях и после ги задушавах в масло - все не можех да ги нацеля като хората. Един приятел ги приготвя божествено и го помолих да разкрие тайната  Mr. Green - сърцата се измиват и отцеждат. В тиган се задушават с масло (или олио) и с около една лъжица горчица. Могат да се хапват така, но аз често им слагам пресован чесън, копър и лимонов сок - страшно вкусни са!
Правила съм и супа от сърчица - като обикновена пилешка си я приготвям.

И не остават жилави,нали?

Благодаря на всички! Peace
Виж целия пост
# 7
Не, много вкусни стават! Номерът е да не ги препържиш и съм сигурна, че ще ти харесат, ако обичаш сърчица  Peace.
Виж целия пост
# 8
Не, не стават жилави - ама както казва Вени няма да препържваш  Peace
Виж целия пост
# 9
Аз да питам нещо Лабрекс  Hug - направих възглавничките с извара , но кафявата част нещо ми стана сухичка ... къде сбърках или по принцип си е така сладкиша ...  Rolling Eyes

Нел, не би трябвало, поне досега не ми е ставала суха. Ще сложа снимки, не знам дали на тях ще проличи, но е по-скоро много мека, пухкава и чак влажна е силно казано, но нещо такова, в никакъв случай не е суха тестената част. Да не се е препекъл, знам ли..... newsm78

Виж целия пост
# 10
Да се запиша, че един месец ще ми се наложи да поготвя по-активно!
Виж целия пост
# 11
Мами,как приготвяте пил.сърца и воденички?Варите ли предварително??? Rolling Eyes

воденичките основно задушени
Виж целия пост
# 12
Лабрексче , аз съм го гледала на твои снимки и наистина изглежда пухкав ... Май наистина го позабравих във фурната ...сигурно това ще е ...
Но пак е много вкусен  Peace
Виж целия пост
# 13
Пепчо, искам да ти благодаря за задушеният св. дроб, вчера гостите ми останаха очаровани  Hug
Виж целия пост
# 14
Моля ви за идеи за приготвяне на свински котлети с кост. Иска ми се нещо по-така, а не просто да ги метна в грил-тигана
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия