Как белите кестени

  • 1 265
  • 3
Хайде, давайте акъл, че останах без ръце  Crossing Arms
Имам си един специален уред за рязане, който цепва малко кестените. След това ги пека на фурна за 10 минути и после иде ред на големия гърч- разчупване на черупките и вадене на ядката. Много често си остава с една таква мъхната ципа около нея, която пък хептен трудно се бели. Направо в чудо се видях.
А у дома много се тачат кестените, и сега почти всяка седмица купуваме.
Виж целия пост
# 1
И мен ме мъчи този въпрос.  Rolling Eyes
Виж целия пост
# 2
Точно поради тази причина аз започнах вместо да ги пека - да ги варя и още докато са топли ги беля....Лесно става.
Виж целия пост
# 3
След печене ги оставям в хартиена кесия и дори в затворен съд, за да се задушат леко. Така уж се белят по-лесно, но според мен си зависи и от сорта кестени...

Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия