Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Моля за мнение за НУИ "Д.Христов"(музикалното у-ще), Варна

  • 19 318
  • 49
# 45
Мислех тази година дъщеря ми /след 4 ти клас/ да кандидатства там с рисуване. Като чета обаче коментарите, лошо ми стана. Май няма никакъв смисъл да я местя. Нови , по -актуални мнения има ли?
Също така, да попитам и за хуманитарната?
Виж целия пост
# 46
Ние сме решили да кандидатстваме.
Мненията , който слушам са от едната до другата крайност.
Но то за всяко едно училище е така!
Виж целия пост
# 47
Учих там от 8 до 12 клас с профил изящни изкуства. Наистина леко е занижено изучаването на общообразователни предмети, но не прекалено, и не се получават оценки "подарък" при тях.
Честно казано точно общообразователните предмети ми бяха любими. Специалните се увеличаваха с всяка година и ставаха все по-странни. Попринцип се стараех да бъда многи тиха и да не се набивам на очи. Така имах възмижност да наблюдавам какво се случва с другите. По спец. предмети половината учители са много груби. Имаше едно момче, тихо, също като мен, но винаги рисуваше за тройка. Явно му беше трудно. Учителите не спряха да го упрекват три години и някой от тях реши да му помогне с рисуването чак в 10 клас. Повечето помагат само на най- добрите, за другите пръста не си мърдат, само устата. Последната година ми се налагаше да ходя на работа и учителите не спряха да ме упрекват че не влизам редовно в часовете, а бях толкова уморена. Накря заради това, че си правих дипломната работа сама вкъщи вечер, а не в часовете заместник директорката ми намали оценката от 5 на 4 в дипломата...
Виж целия пост
# 48
Някой знае ли какво е работното време на гишето на Училищното настоятелство в Училището? Също така, ако има някакъв телефон за връзка.
Виж целия пост
# 49
Запис
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия