Въпросче за една салата...

  • 992
  • 3
Здравейте! Въпросът ми е към тези, които са яли салатата във ресторантите Фенси. Името и е беше нещо от рода на - Зелена салата и айсберг салата със сирене Филаделфия. Вътре имаше и кедрови ядки, чери доматчета и един колбас, който мисля, че беше прошуто. Страшно много ми хареса, беше хрупкав като чипс. Някой знае ли как се приготвя, дали е запържен или запечен???
Виж целия пост
# 1
Не съм консумирала въпросната салата, но запържено прошуто приготвях преди няколко дни и става много хрупкаво като чипс наистина. Запържвах без мазнина в тефлонов тиган!  Peace
Виж целия пост
# 2
Ще пробвам, благодаря ти. Мислех си, че ще стане мазно, ако се запържи, но без мазнина сигурно ще се получи.
Виж целия пост
# 3
Показавам на всички, които се интересуват, какво ми отговориха от предаването Бон Апети за въпросния чипс.
"Беконът се нарязва на тънки ленти, слага се в тава върху хартия за печене. Покрива се с хартия за печене и се затиска с друга тава. Пече се на 150 градуса около 30 минути, но е хубаво да го поглеждаш отвреме навреме, за всеки случай. После се изважда от тава върху хартия, за да се отцеди от мазнината и да стане хрупкав." Peace
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия