кои са въпросните кисели млека?

  • 11 402
  • 137
# 135
Вижте това: http://www.youtube.com/watch?v=bUxoah0DVww&feature=youtu.be Не стига, че Бор чвор лъжат за маслеността и растителните мазнини, а се оказва че е и бъкано с нишисте!!!!!
за мен изненадата от видяното е, че Данон нямат нишесте. Може би са подобрили млякото  Peace Умишлено го избягвам  Confused
Да са подобрили ?!Дано!
Няма да коментирам анализа от клипчето, но искам да подчертая, че Активиа на Данон е "млечно-кисел продукт с Bifidus....". Съдържание: краве мляко, мляко на ПРАХ, жива закваска....
Не знам как и дали млякото на прах реагира на проба с йод.  newsm78, но поне те самите не твърдят, че Активиа е кисело мляко!  Peace

Темата за сухото мляко и друг път се е коментирала и не мисля, че трябва да ни притеснява! Това е скъпа суровина, всички бебешки млека се правят от сухо мляко, което на практика е сурово мляко на прах.
Иначе теста ясно показва, кои млека имат нишисте. Аз преди също съм правила такъв тест вкъщи и ми е показала, че Данон/На баба нямат нишисте! От тогава взимам спокойно.
Виж целия пост
# 136
Да, и аз нямам нищо против сухото мляко. Най-малко са написали на етикета, че се съдържа. Ако искаш купуваш. Отделно, че на Данон имам доверие като производител - и за качество и за съдържание. Имам приятели, които работят в ДВСК и контролират Данон - те са ми казвали, че там производството е много чисто и с контролирано качество. Друг е въпросът, че прибавят сухо мляко, а и бактерията, която използват не е булгарикус. Но това си го пише на етикета.
Виж целия пост
# 137
Култура не купувам от години, бях вземала няколко пъти за диети разни, но после в устата ми оставаше един мазен филм, много гнусно. А цеденото на Бор-
чворго купих само веднъж - голяма грешка. Правих с него крем милена и трябваше да настържа 6-7 кори от лимон, за да скрия вкуса на майонеза от млякото, и цветът беше майнезен.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия