Как се прави crumb coating?

  • 568
  • 6
Много ще съм благодарна,ако някой ми обясни как се прави този вид глазура и по-конкретно ми трябва за ето тази рецепта:
 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=58999.0
Благодаря предварително!
Виж целия пост
# 1
Не вярвам никоя от кулинарните майсторки тук да не знаят как се приготвя тази глазура.Моля ви,решила съм да правя такава торта за рожденният ден на Али. Хедра,къде си?  Tired
Виж целия пост
# 2
Не вярвам никоя от кулинарните майсторки тук да не знаят как се приготвя тази глазура.Моля ви,решила съм да правя такава торта за рожденният ден на Али. Хедра,къде си?  Tired
Джени , най -добре пусни на Хедра ЛС .
Иначе по темата - ако е с пудра захар и прясно мляко ми идва на пръв поглед да ти кажа че е . В противен случай  - с нищичко не мога да ти помогна - съжалявам.
Виж целия пост
# 3
Не зман какво точно е това, но мисля, че става дума за една и съща глазура. Тази в тортата не е оцветена и се маже тънко отгоре, за да се слепят малките трохички - също както мажеш филия с масло. После слагаш по-дебел слой от оцветената глазура и тя се маже много по-лесно върху тази 'основа'.

Късмет с тортата.
Виж целия пост
# 4
Не зман какво точно е това, но мисля, че става дума за една и съща глазура. Тази в тортата не е оцветена и се маже тънко отгоре, за да се слепят малките трохички - също както мажеш филия с масло. После слагаш по-дебел слой от оцветената глазура и тя се маже много по-лесно върху тази 'основа'.
Късмет с тортата.

Ако е така,както казваш Рая изглежда доста лесно. В крайна сметка така ще го направя,ако Хедра не ми отговори на лични или тук.10х
Виж целия пост
# 5
Преведох си с речника и се оказа точно така, както предполагах:

crumb   -  троха
coating -  слой, замазка, облицовка

тоест - тънък слой за облицоване на трохите.

Хайде, прави и после да се погвалиш.
Виж целия пост
# 6
Преведох си с речника и се оказа точно така, както предполагах:

crumb   -  троха
coating -  слой, замазка, облицовка
тоест - тънък слой за облицоване на трохите.
Хайде, прави и после да се погвалиш.

Благодаря, това с превода и аз го направих,но не зная защо реших,че става въпрос за различна глазура.В крайна сметка Херда ми отговори на лични и е точно така,както предположи ти - глазуа е една и само с нея се работи.
Благодаря на всички  Hug, стискайте палци от торта-коте да не стане торта-маймунче. Няма да пропусна да се похваля със снимки,каквото и да е животното на финала.  Wink
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия