Идеи, стартиране и развитие на бизнес 17

  • 102 303
  • 754
# 750
не може да се каже , че се каня да продължа защото не питам за обект на козаначетата , а по принцип. На него му се въртят идея за алкохол , цигари .., но пък аз си мисля , че вече са има прекалено много такива обекти, но пък ако намеря подходящо място знам ли и аз, просто се каним но не знам къде ще му излезне края
Виж целия пост
# 751
Чета ви отдавна,но рядко се включвам.Научила съм много много полезни неща от вас .В бизнеса с недвижими имоти съм от 4 години ,но напоследък е много слабо.Едни се питат ще падат ли още цените,други искат с трици маймуни да ловят,а трети си ни разхождат за да видят просто така какви били имотите.Не е работа в която да се чувствам  в сигурност за утре или вдругиден.Има ли други като мен в този сектор?Как се справяте?Аз съм решила догодина да съм обезатело с руски и да подготвя сайт на руски език.
Виж целия пост
# 752
Заповядайте в новата тема.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=671194.new#new

За първи път правя тема, така че ще извинявате, ако не съм се справила особено добре.  Embarassed
Виж целия пост
# 753

Споменавала съм за това, че много искам да се занимавам с производство на тестени закуски, погачи, банички, козунаци (но не румънските) и т.н., нещо като закусвалничка и точно това съм си мислила - да поработя някъде, дето се казва да крада занаят, обаче живея в малък град и няма как да стане. Но мисля, че това е правилния подход, а и засега моето е само желание, нищо сериозно, може би след няколко години...

Малко мишленце, ще пуснеш ли новата тема?
newsm78 Искаш да ставаш ранко (около 2`00ч), да отидеш в студената пекарна, да извадиш брашното, мармалада, изварата.... да сметнеш колко бройки от това и онова, да разтеглиш продуктите, да включиш машината за месене на тестото, а после до 6`00 да месиш с двете ръце, и едновременно да пазиш трите фурни, да не прегорят закуските... Или просто искаш да застанеш зад топлата витрина и да продаваш на познатите, а към 11 часа да почистиш и да затвориш. Ако е второто, може да си поръчаш няколко тави с пакетирани (избягваш някои главоболия с някои органи) закуски от някоя фурна, и "каквото сабя покаже". Дори може да си поръчаш специални закуски, само за твоя обект — "кренвиршки" с цял кренвирш или "кашкавалка", с кашкавал в нея, а не само в името...  Peace
Виж целия пост
# 754

Споменавала съм за това, че много искам да се занимавам с производство на тестени закуски, погачи, банички, козунаци (но не румънските) и т.н., нещо като закусвалничка и точно това съм си мислила - да поработя някъде, дето се казва да крада занаят, обаче живея в малък град и няма как да стане. Но мисля, че това е правилния подход, а и засега моето е само желание, нищо сериозно, може би след няколко години...

Малко мишленце, ще пуснеш ли новата тема?
newsm78 Искаш да ставаш ранко (около 2`00ч), да отидеш в студената пекарна, да извадиш брашното, мармалада, изварата.... да сметнеш колко бройки от това и онова, да разтеглиш продуктите, да включиш машината за месене на тестото, а после до 6`00 да месиш с двете ръце, и едновременно да пазиш трите фурни, да не прегорят закуските... Или просто искаш да застанеш зад топлата витрина и да продаваш на познатите, а към 11 часа да почистиш и да затвориш. Ако е второто, може да си поръчаш няколко тави с пакетирани (избягваш някои главоболия с някои органи) закуски от някоя фурна, и "каквото сабя покаже". Дори може да си поръчаш специални закуски, само за твоя обект — "кренвиршки" с цял кренвирш или "кашкавалка", с кашкавал в нея, а не само в името...  Peace
добър съвет  Simple Smile а защо да не иска първото? Имам приятелка компютърен специалист. Изкарва изключително добри пари но мечтае да бъде готвачка а може би главен готвач. МЕчтае да е толкова добре финасово че да може да си позволи спокойно да работи като готвач. Просто това е което би работила с кеф - така споделя  Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия