Бита сметана

  • 760
  • 3
Моля ви за професионален съвет! По цял ден ви чета, разглеждам и възхищавам на кулинарните творения, но аз немога да се справя със сметаните. Кажете ми каква трябва да е тази сметана която се разбива, да става гъста дори гледам ,че има и окрасени торти със сметана , а при мен не се получава. Искам да не е Хопла, защото е растителна и не струва. Искам да има хубав , млечен вкус. Е не ми се получава с Президент и това е .  Хем да е ефектно , хем и вкусно. Вчера се опитах да направя крем от варено кондензирано мляко и към него уж да разбия една сметана/ тя беше от Лидъл/  и.... пълен провал. Тоя крем се втечни и тортата изтече на страни. #Crazy
Виж целия пост
# 1
А сметаната ти студена ли е като я разбиваш?
Виж целия пост
# 2
Да, от хладилника.
Виж целия пост
# 3
Не виждам защо не ти се получава, аз и от лидл съм разбивала. Пробвай преди употреба да я сложиш малко във фризера, и постепенно добавяш захар. Продават и втвърдител за сметана, пробвай пак Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия