Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Фраксипарин

  • 557
  • 1
Поради спонтанни аборти ми бяха направени генет. изследвания, като се установи, че имам мутация (плазминоген активатор инхибитор, ако не се лъжа, защото нямам в мен изследването в момента), която води до тромбофилия. Преглеждала съм се включително и във Вашата клиника и ми се предписа следното: при положителен тест за бременност да започна да редувам един ден фраксипарин 0.3 мл и един ден  - аспирин протект.

Имам положителен уринен тест за бременност. В момента се намирам в провинцията, и не мога да дойда на преглед при Вас. След седмица ще отида тук на гинекологичен преглед, за да се установи ехографски бременността, но съгласно предписанието трябва отсега да започвам с фраксипарина и аспирина. Проблемът е,че ми е предписан фраксипарин 0.3 мл, но в момента в аптечната мрежа го няма. Има само фраксипарин 0.4. Въпросът ми е да започна ли да си слагам 0.4 мл вместо 0.3, или да направя нещо друго? Много бладодаря!
Виж целия пост
# 1
Здравейте!

Няма проблем да започнете с приложението на  от 0.4 мел .
С пожелания за успешна и лека бременност!

Поздрави,
Дар Татяна Арабаджии
АГ болница "Дар Щерев"
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия