Кашите - с топла или със студена вода?

  • 508
  • 8
Как приготвяте готовите каши? Аз засега съм ползвала само безмлечния ориз на Нестле, а там нищо не пише на опаковката. Има ли значение дали е млечна или безмлечна?
Виж целия пост
# 1
според мен са по-вкусни с хладка вода и така ги правя
Виж целия пост
# 2
Млечни още не съм давала. На всички останали пише леко охладена (до 50 град). Аз ги правя с почти гореща вода, защото установих, че иначе не се получава хомогенна смес и малката не иска да ги яде. Май най-добре е сама да пробваш и да видиш как става най-добре.  
Виж целия пост
# 3
... пише леко охладена (до 50 град). Аз ги правя с почти гореща вода, защото установих, че иначе не се получава хомогенна смес и малката не иска да ги яде...  
и аз така  Grinning
Виж целия пост
# 4
Ами ако заместваш цяло хранене трябва да е млечна, ако след това я кърмиш може и да не е с мляко или пък я прави с кърма. Аз оставям водата да поизтине докъм 30 - 40 градуса
Виж целия пост
# 5
На Нестлето пише, че трябвя да е изстинала водата.Аз като съм пробвала с по-гореща става на бучки,така че хладка. Simple Smile
Виж целия пост
# 6
Ползвам само оризова на Блевит и я правя със студена вода. Правила съм и царевична на Фризокрем, но със студена и с топла и с гореща вода все става на буци  Close и ... аут!
Виж целия пост
# 7
Аз като съм пробвала с по-гореща става на бучки,така че хладка. Simple Smile
И при мене така, само че Слънчо
Виж целия пост
# 8
Приготвях е с хладка вода иначе с топла наистина става на бучки,а със студена поема повече количество суха каша.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия