Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Сънувате ли починали ваши близки? - 3

  • 104 234
  • 378
# 285
Благодаря за отговорите, момичета!
Дженифър, наистина не се сещам кое е това, което отлагам, но ще помисля.
Фифита, баба като за почти 90-те си години е сравнително добре, има си болежки, но вече живее при родителите ми и те полагат грижи, особено майка ми, която я гледа като писано яйце и й дава всички медикаменти. Скоро ще я водя пак на изследвания, последно в края на лятото пускахме такива.
А дядо наистина се свързва лесно с мен, но за първи път беше толкова ужасно изживяването и той беше деформиран и гневен, защо не му давам лекарствата, за да е здрав...
Виж целия пост
# 286
Сънувах вуйчо 3 пъти в рамките на 40 дни след като почина.Първият път каза, че ще се грижи за децата-моят син на 9 и половина и неговата дъщера на 10 и половина-винаги щял да бди над тях.Втория път искаше нещо,но не разбрах точно какво,защото бързаше ,само ми каза, че ще се оправи сам и излезе, а при мен дойде свекървата и ме прегърна и заплакахме.А третия път беше нощес.Каза ми че ако не си е бил отишъл така края е щял да бъде много драматичен и мъчителен и дори ми го показа.Седяхме и си говорихме за много неща,усмихваше ми се и ми каза, че е щастлив.Странното е, че разговаряйки с баба(майка му) тя ми каза, че има чувството,че не е починал,че и тя самата е спокойна(аз се чувствам по същия начин), а не както,когато преди години почина мама(дъщеря и).Там трагедията и драмата бяха огромни,мама беше твърде млада(само на 39),ние със сестра ми още почти деца(аз на 22,тя на 17) и въпреки че знаехме, че битката с рака е изгубена много трудно се случи всичко.Кой знае,може би чрез сънищата нашите близки се опитват да ни дадат някакви знаци,забелязала съм че винаги,когато ми предстои изпитание се появява майка ми,в повечето случаи я приемам,но има и такива,в които я гоня и тогава се чувствам направо разбита...
Виж целия пост
# 287
Елислава, много е интересно това, което пишеш. Рядко сънувам починали близки, а когато това се случи, рядко ми говорят, а когато се събудя, не помня нищо от т.нар. разговор.
Виж целия пост
# 288
И аз сънувам последните два дни странни сънища.

Вчера сънувах, че в разговор с едно непознато младо момиче, й разказвам как много рано останах сирак и животът ми е бил доста тежък. Както си говорехме, аз й казах " Баща ми почина преди 29 години, а майка - преди 9. След това се замислих и казах :"Не,  всъщност майка ми не е умряла. Болна е". / И веднага си я представих като болна от инсултите, които имаше приживе/, но казах, че не е умряла.
Събудих се много объркана. Жива ли е, умряла ли е майка ми. И се осъзнах. Умряла е преди 9 години.

А снощи сънувах пак неприятен сън. Стоя в един магазин на касата и чакам да си платя. До мен се приближава свекърва ми, / С нея не разговарям от 4 години, а не съм я виждала поне от една/. Тя застава до мен и ми подава една кутия бонбони и ми казва - " Ето ти, нали трябва да ги занесеш на майка ти. Днес е 13! " Аз   взех бонбоните и си тръгнах. Събудих се пак с гадно чувство. Що пък 13-ти? Майка ми не умря на 13. Почина на 29.

Не знам как да тълкувам сънищата. Дали не й е мъчно, че скоро не съм ходила на гроба. Дали пък наистина е жива, понеже аз всеки ден мисля за нея. Не знам. Във всеки случай чувството е тягостно.
Виж целия пост
# 289
Здравейте,

Случва ми се постоянно да ги сънувам, но имаше 3 пъти, които ме накараха да се замисля за паранормалните неща около нас. Прабаба ми почина преди мноого години и не я бях сънувала. В период от 1 година започнах да сънувам много странни сънища.
Първият беше следния: В ковчег лежи човек, братът на майка ми, който още е жив (да чукна на дърво да не става нищо лошо!) а до него прабаба ми, беше някак си много кален и мръсен, изправи се и каза, че баща му (дядо ми) ще почине. След около месец точно това стана.

Вторият път: Гореспоменатият ми дядо (мир на праха му!) се появи в училището, в което учех и каза, че му е скучно сам и че скоро някой при него ще дойде. А като дойде да му занесе бутилка вино. Няколко дена след това почина братът на баща ми...напълно неочаквано.

Третият път: Чичо ми, се яви в нашето село на ценътра, посочи ми устата ми и като погледнах започнаха да ми падат зъбите от устата. След няколко месеца почина и прадядо ми..

Всичко това се случи в рамките на 6-7 месеца.

Друг случай беше известно време след като почина и прадядо ми. Дъщеря му  (баба ми) отиде да живее на село в къщата,  където той си живееше, сама. Всеки ден си говорехме с нея по телефона и ми разказа как един ден влязла на обяд да си почине. Заключила и двете врати, които има отвътре, но след като се опитала да излезе, се оказало, че на едната врата е сложен райбера ОТВЪН...Нямаме съседи или някой, който да влезе и да направи нещо такова. В същия момент се сетих как ми се присъни прадядо ми насън като ми каза, че баба ми не е сама там и той ще я пази, да не се притеснявам...

Всеки път когато се сещам очите ми се пълнят със сълзи.. даже не мога да си обясня защо. Според мен има нещо, което ни предупреждава.
Виж целия пост
# 290
Наистина има нещо необяснимо в сънищата и неразгадано.
Свекърва ми почина след една седмица в болницата. На другия ден след погребението, дъщеря ми сподели, че я сънувала и иска да отиде на гроба. Казах ѝ да вземе свещ, вода и цветя и да отиде. Следващия ден ние ходихме до селото и тя пак ми каза, че я сънувала и иска да дойде с нас.
Отиваме този път заедно и тя малко преди гроба се спря и каза:ето я пейката. На тази пейка стоеше дядо и каза на баба:хайде откога те чакам/починал е преди 26г/ и тя му отговорила: ида, ида.
Предния ден може би от притеснение, страх, не е забелязала пейката, а тя е на крачка пред гроба на свекърва ми. Един вид пред седналия на пейката свекър е гроба, а в съня мястото е било поляна, без да се виждат гробове.
Странно и до днес.
Виж целия пост
# 291
В съновника пише, сънуваш ли да ти падат зъби някой ще почине,колкото по-предни са зъбите,толкова по-близък роднина ще е.Това за самотния починал и на мен ми се е случвало да го сънувам,когато майка ми почина.Тя беше много болна от рак и си отиде съвсем млада,по настояване на баща ми я погребаха в неговото село, а нейното желание беше да я погребат там,където е нейният баща.След двайсет и няколко дни я сънувах една хубава, усмихната,каза ми само това, че вече е здрава,но е много самотна,после видях татко в ковчег и след около 2 месеца след тоя сън и той почина...А пък преди да почине мама сънувах нейния татко(който никога не съм виждала,защото е починал,когато тя е била дете), че тримата си говорехме в нещо подобно на схлупена къщурка до гробищата,където я погребахме и като започна да става светло дядо ми каза, че трябва да тръгват-тя и той, а аз трябва да остана...И малко преди да почине вуйчо го сънувах и него като покойник...Може би подсъзнанието ни се опитва да ни подготви за това ,което предстои посредством сънищата...
Виж целия пост
# 292
Наистина ли вярвате в тези паранормални сънища?
Виж целия пост
# 293
На мен ми се е случвало да сънувам единия ми починал дядо. В съня той ми каза че иска торта и изведнъж в съня ядохме тортички. На следващия ден си купих торта. Знам че ако сънуваш починал трябва да почерпиш с любимо нещо за ядене на починалия. Иначе другите ми баба и дядо, които физически ги няма вече, не съм ги сънувала.
Преди баба да си отиде 1 седмица сънувах че ми падат зъбите. Pensive
Виж целия пост
# 294
Наистина ли вярвате в тези паранормални сънища?

За себе си казвам, че нямам обяснение, а дали вярвам, не знам? Споделям само.
Виж целия пост
# 295
Наистина ли вярвате в тези паранормални сънища?

Абсолютно вярвам! В момента нямам време, но ще ви разкажа утре.
Виж целия пост
# 296
Наистина ли вярвате в тези паранормални сънища?
По-тъпо мнение отдавна не бях чела ooooh! ..."паранормални сънища"... Joy Явно си човек, който никога не сънува...
Момичетата споделят нещо, което са сънували, след което нещата, които са последвали... и къде тук сложи: "вярвам-не вярвам", не е ясно...  Rolling Eyes
Виж целия пост
# 297
Какво точно се опита да кажеш с безсмисления си пост?  Thinking
 Всеки човек сънува, не всеки си помни сънищата.  ooooh!
Виж целия пост
# 298
Ако прочетеш внимателно и двата си поста, ще разбереш истинския смисъл на понятието "безсмислен"... JoyStuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye
Виж целия пост
# 299
Много остроумно и полезно  включване в темата  Joy Joy Joy Joy
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия