Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Моля за МНЕНИЯ за 112 ЦДГ ДЕТСКИ СВЯТ - кв. Бояна!!!

  • 3 347
  • 9
Здравейте,
Моля Ви за мнения за 112 ЦДГ Детски Мир в кв. Бояна. Не успях да намеря отзиви и не познавам родители с деца в Детската градина ... не живея в района, но мога да пътувам ... стига да е добро място?!
Виж целия пост
# 1
Здравейте,
Не намирам почти никаква информация за 112 ЦДГ Детски свят в Бояна. Някой може ли да сподели отзиви? Интересува ме базата и учителките (за дете без СОП).
Благодаря!
Виж целия пост
# 2
Здравейте,
и аз търся информация за тази градина. Приети сме в нея първа градинска група, но малко ме притеснява информацията, че имат и групи за деца със СОП. Моля, ако някой има повече информация, дали смесват групите през деня, и дали това влияе на учебния процес и на "нормалните групи", също така
ще се радвам да кажете повече за учители и леличките в градината.
Виж целия пост
# 3
Децата с увреждания не са заразни.
Но спокойно, вашите, "нормалните" са отделно.
Виж целия пост
# 4
Здравейте Americana_,
извинявайте ако съм ви обидила, не ми е било това целта. newsm51  Знам, че децата със СОП нито са заразни, нито са лоши деца, също така знам, че е жизнено важно да се интегрират. Просто имам опасение, че ако изкарват почти целия ден в смесени групи има вероятност да се обръща по-малко внимание на децата без СОП, защото тези със СОП имат нужда от повече време и внимание.
Ще се радвам да споделите вашето мнение за градината и учителите. Благодаря предварително и ви желая хубав и усмихнат ден.
Виж целия пост
# 5
Здравейте, може ли да споделите мнение,  ако сте избрали тази детска градина? Благодаря Ви предварително
Виж целия пост
# 6
Здравейте, аз записах дъщеря ми в 1-ва група и предстои да тръгне към края на месеца. Видях се с директорката, мед. сестрата и  едната учителка на 1-ва група. За сега съм с добри впечатление, ще видим като започне детето, как ще се чувства. Вие за коя група сте?
Виж целия пост
# 7
Честита Коледа на всички!
Знаете ли кога ще отвори врати новата сграда на 112-та детска градина, както и имате ли информация за персонала, който ще се грижи за децата там?
Благодаря!
Виж целия пост
# 8
Здравейте,
ние сме в старада сграда от 2-3 месеца, 1-ва група. За сега сме доволни. До колкото знам новата ще започне работа януари-февруари. Там персонала ще е изцяло нов, затова се отказах да местя детето там. Това имам като информация.
Виж целия пост
# 9
Благодаря много, Мери_Чери_ Шели! Надявам се и ние да сме така доволни, когато му дойде времето:).
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия