Мога ли да заменя суровите жълтъци с нещо друго?

  • 642
  • 3
предвид птичите новини, мога ли да сложа друг продукт вместо жълтък в крема за торта?
Виж целия пост
# 1
Най-добре си избери крем който минава топлина обработка, ако има яйца.
Всъщност какъв крем искаш да правиш, че трябва да слагаш сурово яйце?
Аз например крема за тирамисуто го правя с маскарпоне и от тези готовите пудинги RUF става великолепно .
Виж целия пост
# 2
я ми кажи твоя крем? Grinning

аз правя един с масло, пудра захар и жълтъци, става много вкусен...незнам просто с какво да сменя яйцата, неща да рискувам
Виж целия пост
# 3
Много вкусен крем и чудесна замяна на твоя е следния- краве масло се разбива като постепенно се добавя кондензирано  мляко със захар. Примерно на 250 гр масло около 1 кутия мляко (400 гр).
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия