Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Мака на прах

  • 68 263
  • 96
# 90
Аз което забелязах, като започнах да приемам мака, аз пия от тази
https://www.iherb.com/pr/Now-Foods-Maca-500-mg-250-Veg-Capsules/9743
явно хормоните ми се регулираха, имах страшно болезнен цикъл, умирала съм от болки, след като почнах да пия мака, болките изчезнаха, чак не мога да повярвам, че при мен цикъла е без болка, направо чудо и съм много доволна от продукта!
Виж целия пост
# 91
Здравейте! Аз започнах да пия моята мака /на гладно, сутрин, по 40-50 капки разтварям във малко вода/ и не знам дали си въобразявам, вече втора седмица след приема, единственото което усещам - много съм бодра, жизнена и заспивам късно, а сутрин едвам ставам 😀 малко шеговито звучи, но преди това сутрин си ставах нормално, дори преди алармата и се чувствах недоспала. Сега поне се наспивам 😀😆 ще пиша отново след по-дългптраен прием! Поздрави!
Виж целия пост
# 92
Здравейте, приемам мака на прах. Педписа ми я АГ. Имам ранен климакс. Първия месец всичко беше ок. След почивката, след първия прием получих зверски спазми в корема и диария. Помислих, че е морски вирус. След още няколко приема  през два три дни, все същите симптоми. Не мога да я пия. Днес ми дойде цикъла с 5 дни по- рано. Ще почина пак, ще направя последен опит. Друг с болки има ли? Иначе, забелязсх, че ми се изчисти лицето.
Виж целия пост
# 93
Здравейте, дано се оправите! Според мен не е от маката. Да не сте бременна? И на мен ми се изчисти лицето от пъпки, които преди да я проемам се бяха съсредоточили около устните. Излизаха ми подкожни, твърди, лично според мен си бяха хормонални пъпки. След маката, пия я от месец, да чукам на дърво, но нямам нито една такава. Поздрави и не спирайте да я приемате. На колко сте години ако не е тайна и как ви установиха ранния климакс?
Виж целия пост
# 94
Аз имах ст.страшни болки в стомаха от нея, писала съм по-назад. Правих почивки и като почвах пак болки. Изхвърлих я накрая.
Виж целия пост
# 95
Благодаря, за бързите отговори. Днес ми дойде цикъла, с 5 дни по- рано. Като свърши, ще опитам пак. Ако имам болки няма да се мъча повече. Ще ми изпише нещо друго. Почивките АГ ми каза да ги правя по- време на цикъл. Иначе ранния климакс го установихме първо по симптоми, после с изследване на хормони. Много съм доволна от циклодинон. Но не мога да го пия постоянно. Регулира ми хормоните. Билково е. Пие се 6 месеца и после докато почивам от него трябва нещо друго. Заменихме го с мака.
Виж целия пост
# 96
На мен мака ми действа много добре, дори не мога да повярвам, че ви боли корем от мака, но е възможно, щом сте го установили, че причината е в мака. Любопитно ми е, има ли някоя мама забременяла след употреба на мака?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия