Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

КЪДЕ и КАКВО спортуват нашите деца?

  • 77 836
  • 708

Анкета

Тренират ли някакъв спорт вашите деца?

Опции:

* Може да изберете максимум 2 опции.

# 705
Синът ми е в 4 клас.И тази година искахме да си тренира футбол в училището.Обаче се оказа ,че и двете школи,които водеха тренировки ги няма.Уж нямало желаещи деца,но нищо чудно да е и заради новите разпоредби за,които сподели Grizantema.Сега просто се чудя къде да го запиша по-близичко...В Хаджи Димитър живеем.
Може и заради тях да е. Изрових наредбата (ценоразписът го няма в нея, обаче не мога да го издиря онлайн):
https://lex.bg/bg/laws/ldoc/2137085425
Треньорът ми каза, че само ако има минимум 15 деца, изявили писмено желание да тренират това и това, се обявява конкурс и после група. Това не го намирам точно в този документ, но може и да не гледам внимателно. Със сигурност се прилага, защото той вече в две училища има одисеи по този въпрос.
Виж целия пост
# 706
Здравейте, дъщеря ми иска да я запиша на балет. Някой да знае за такива занимания в района на кв. Надежда, Свобода и Толстой? Не намирам нищо в интернет за района Sad Благодаря предварително.
Виж целия пост
# 707
Някой може ли да сподели за сериозни тренировки по сноуборд и скейтборд?
Виж целия пост
# 708
Моята ходи на карате в училището. Даже и в събота можем да ходим, ако искаме. И също ходи на канго за деца в района на Плиска , много го хареса. Пробвахме танци, хип хоп за деца и т.н., нещо не й хареса явно.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

0 резултати за

Страница 1 от 1