Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

14 СОУ - мнения за училището

  • 5 145
  • 8
Моля за мнение за учителите, които ще поемат първи клас 2013/2014,, т.е. тези които сега са с 4-ти клас в 14 СОУ - Жанет Арие, Ирена Павлова, Василка Александрова, и изобщо мнения за училището...
Виж целия пост
# 1
И аз се интересувам. Благодаря на отговорилите предварително.
Виж целия пост
# 2
Знам, че е минало доста време, но все пак отговарям и на други заинтересувани от училището. 7години съм учила там, училището е добро, зависи главно от детето Ви дали ще учи или не. Тази година влезнах в доста елитно училище със знанията ми от училище. Огромна част от съучениците ми влезнаха в 'нпмг, 1ае, 2ае, смг,Джон Атанасов, 1фе, 22' . По думите на приятели от новия ми клас разбрах, че има доста училища(до 7-ми клас), в които не се учи, учителите не влизат в часовете или учениците. Например приятелката на едно момиче от новия ми клас, не знам от кое училище е, цяла година е имала високи оценки по български и математика, а на матурите е изкарала двойки. Сами можете да си направите изводите.😃 Друго, което е е, че от моя клас нямаше двойки на матурите. Като цяло училището е добро, особено до 7-ми клас.
Виж целия пост
# 3
14 СОУ е едно от най-трагичните в София. Екипа е застаряващ, учителите са износени психически, имат отрицателен подход към децата. Малкото по-млади учители са с проблеми в възпроизвеждането, тоест нямат деца. Нямат представа как да се държат с тях. Тези които желаят да запазят работното си място слушат послушно застаряващия екип. Счетоводителката е в прекалено близки и компрометирани отношения с директора. Директора се интерсува само от далаверите с бюджета и топлото си работно място до пенсия, за да получи обезщетението, което му се полага с пенсионирането за дългогодишна работа в системата. Играе комбина с РИО. Пуснати са безброй жалби за системно нарушаване на човешките права на децата в 14 СОУ. РИО очевидно, не разбира сериозността на проблема, тъй като не е наложило никаквонаказание към момента нито на проеинили се учители, нито за безхаберието на директора. Г-жа Арие има стар дългогодишен навик да обижда учениците публично, подстрекава конкуренцията във вид на групички в класа, които да воюват по между си. Обича да работи само с дресирани деца. Ако вашето детенце проявява творчество и инфивидуализъм, ще го обяви за бавноразвиващо, ще организира класа да му се подиграва групово, докато не капитулирате и не си преместите детето другаде. Както казах, тя работи само с добре дресирани деца. Г-жа Павлова е по-млада, не страда от толкова агресивно поведение, но е послушен подгласник на застаряващия екип. Няма лично мнение, роб на лицемерието, често отсъства, заради инвитро процедури. Като цяло в 14 СОУ са на почит лъжата и сляпото послушание. Бъдещето на децата не е от значение, важно е ден да мине, друг да дойде и учителите да си вземат заплатите!
Виж целия пост
# 4
Здравейте,
Дали някой има пресни впечатления от преподавателите на сегашния втори клас? Обмислям да сменя училището на сина ми в квартала (Банишора) и това е една от опциите.
Виж целия пост
# 5
 Здравейте,
аз също се интересувам от нови мнения за това училище. Детето ми ще бъде 1 клас и искам да добия информация за учителите, подготовката, извънкласните дейности.
Много ще съм благодарна ако някой се включи и даде атуална информация.
Благодаря предварително!Виж целия пост
# 6
Следя темата, дано се включат повече родители на които децата са в това
училище.
Виж целия пост
# 7
Аз също се интересувм от училището и по-специално, ако някой има преки впечатления от госпожите Петканова, Христова и Владимирова.
Виж целия пост
# 8
И аз се интересувам за мнението ви като родители на деца в това училище. Вариантите за предстоящите първокласници са госпожите - Господинова и Блажева.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия