Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Черен и Бял списък на автошколи в Пловдив

  • 9 527
  • 17
# 15
Много хора се подлъгват от евтини цени за курс или прехвалени учебни центрове, но никои не се замисля че най - важното е самия инструктор, затова моя съвет е да се търси конкретен инструктор, а не самия учебен център.
Аз мога да препоръчам моя инструктор от Пловдив, човек които обича професията си и не гледа на курсистите като "касичка за пари" инж. Димитър Кирилов.
Хайде още една непоискана и фалшива реклама на автоинструктор. Автора "viv88" се е регистрирал днес, има само едно единствено мнение и то е за реклама на този инструктор. Момичета, за нищо на света не ползвайте услугите му! Явно е закъсал за курсисти, та е стигнал до бгмама да си прави безплатна реклама. Добрите инструктори нямат нужда от реклама, или не и по този глупав и отблъскващ начин.
Виж целия пост
# 16
Чудесна тема. Отдавна искам да напиша негативно мнение за Румен Ишпеков, който ми беше прехвален тук. Мухабета да върви, през цялото време ви помага с натискане на съединителя и като ви се обяснява къде какво точно да направите. Накрая като започнете да карате сами, не може да се справите. Сам си ката общо взето. На вътрешен изпит при негова дружка Славчо Карамфилов, който постоянно ви пипа кормилото и си позволи да ми натиска педалите, всичко за да ви се обясни колко допълнителни часове трябва да вземете. Уж много добър Ишпеков, накрая сам си разказва как курсист му го скъсали за 5 път и седи и реве. За шофьор не ставал, Ама го било срам да му каже. Парите не го е срам да му ги взема. Та ако ви се обяснява как не ставате, сменете  инструктора. Оказа се, че въпросния на нищо не ме е научил. Нов курс карах, и сега вече съм с книжка.
Виж целия пост
# 17
Здравейте,  искам да попитам някой ползвал ли е услугите на "Рапид - Дап ЕООД "   и ако има такъв какво е мнението му за тях?  В нета не намирам полезна информация ℹ и за това реших да питам и тук.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия