Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Днес искам да благодаря на...

  • 241 701
  • 919
# 900
Днес искам да благодаря на една непозната жена.Писах в група във Фейса,че живея сама с децата си и в момента съм болна и не трябва да ставам.Тази жена предложи да дойде и да ми помогне като наготви за децата ми.За съжаление живея в чужбина и нямаше как.Но искам от сърце да и благодаря и да и кажа,че е Човек с голямо Ч! Да е жива и здрава и много щастлива!
Виж целия пост
# 901
Днес искам да благодаря на майка си за възпитанието, което ми е дала. Иначе щях да набия една колежка Misc Hammer
Виж целия пост
# 902
И аз искам да благодаря на мама. Да си майка е неблагодарно призвание. Чак сега го виждам, разбирам и осъзнавам. Ако съм наполовина добра майка, колкото е майка ми, ще е достатъчно постижение.
Виж целия пост
# 903
На този хубав детски празник искам да благодаря на моята баба, че се грижи за моето детенце, когато не е на градина, а аз съм на работа.  Няма по- добра баба от нея. Да е жива и здрава. Всеки му такава баба. Simple Smile
Виж целия пост
# 904
Искам да благодаря на мъжа ми, че се прибра с една конзола, усмихнат до ушите, целуна ме и ми честити празника Heart Eyes Сега ми прави отвара за кашлицата и започваме да играем Purple Heart
Виж целия пост
# 905
На ВиК. След подаден до тях сигнал за доста надписани кубици вода на общия ни водомер, за два дни откриха крадеца.
Виж целия пост
# 906
Днес искам да благодаря на баба, че ми показа магията на математиката.
"Снощи намерих една много хубава задача, днес ще я решим заедно"
Баба


Благодаря, бабо. Светло да ти е на душата.
                                                                     
Виж целия пост
# 907
В една трудна ситуация двете ми най-близки колежки са неизменно до мен, като верни стражи,не ми "снасят" клюките, които съм уверена, че чуват по мой адрес, и изобщо правят живота ми по-хубав. Благодаря им от сърце.
Виж целия пост
# 908
На партньора си, че вчера след дълъг негов тежък ден заведе щерката на концерт, беснял е с нея, завзели са палката на барабаниста и перцето на китариста на групата. И никога няма да мрънне, че през това време аз съм се изтягала в къщи на дивана, докато той води моето дете по мероприятия ( не и е биологичен баща)
Виж целия пост
# 909
Искам да благодаря на стар приятел, който след 15 г е отново в живота ми и сега се чувствам цяла.
Виж целия пост
# 910
На баба и дядо, които, макар и вече от другия свят, бдят над мен неуморно, особено в тежки моменти, когато имам огромна нужда от това. Най-любящата и топла, защитаваща енергия получавам от тях и от всички други, които са Там Heart
Виж целия пост
# 911
Искам да благодаря на мъжа ми, че е най- добрия, най- хубавия и най- милия мъж и родител на света и обича детето ми( не и е биологичен баща) като свое. Благодаря му, че всяка сутрин я води на градина, прави и прически и се грижи за нея всеотдайно. Преди съм си мислила че съм обичала и съм била влюбена, но той ме накара да разбера какво е наистина да обичаш! Благодаря с всяка частица от себе си, че този човек е до мен и също ме обича!
Виж целия пост
# 912
Благодаря на човека до мен. Не съм вярвала, че толкова силно мога да обичам. Дано това усещане не умре  никога. Той носи топлина, сигурност и любов в живота ми и в този на децата ми. Той е с мен в тежките ми мигове. Той прави първото ми сутрешно кафе. Не иска нищо в замяна, просто казва "благодаря ти, че те има".
Виж целия пост
# 913
Анабел, много мило ми стана от поста ти! Heart
Пожелавам ви да сте здрави и запазите тази топлина!
Виж целия пост
# 914
Благодаря, много си мила! На всички пожелавам такива хубави усещания! Heart
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия