Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Синеморец – една различна почивка на края на света...

  • 98 664
  • 711
# 705
          Много благодаря за отговорите bouquet Нудизма не го разбирам, почитам, приемам и прочие- старомнодна, консервативана, задръстена, грам не ме интересува кой и каква ще ме нарече  Laughing Но това е положение и за това питам ! Дано да нямаме попадения ... Simple Smile Точно, устието на река Велека ме интересуваше- изглежда много красиво за разходка- никога не съм ходила там  Flutter Изобщо рядко ходя на море по тази причина, дано всичко да е наред за нас  bouquet
Чак пък нудистите да ви отказват от ходенето на море Crazy А те не са там като на национален събор, едва ли не 100 човека един до друг налягали дибидюс голи. Аз съм била в разгара на лятото и видях само 1 гол човек и 2-3 палатки, предполагам с нудисти и то от другата страна на устието. Имаше много дечица, котио скачаха в реката и т.н.

Има разходки с лодки нагоре и надолу по река Велека. Стигат чак до плажа.
Виж целия пост
# 706
Здравейте,

планирам да отскоча няколко дни в края на май към Синеморец и околности. Как мислите, дали ще има отворени хотели (квартири и т.н.) и също така места за хапване?   
Виж целия пост
# 707
Здравейте! Включвам се в темата за Синеморец с един въпрос. Тъй като не сме почивали на това място и не открих мнениия искам да пипитам за хотел Делта. Всичко би ми било полезно. Само знам, че мястото и гледката са чудесни. Ние ще сме с дете на пичти три год. и ме интерисува плажа, спокоен ли е, чистота, има ли места за хапване в близост и прочие.
Виж целия пост
# 708
плажът под Делта не е подходящ за малки деца, защото много бързо морето става дълбоко
с тригодишно е най-добре да ходите с кола до Бутамята
Виж целия пост
# 709
плажът под Делта не е подходящ за малки деца, защото много бързо морето става дълбоко
с тригодишно е най-добре да ходите с кола до Бутамята

Благодаря! Ето това всъщност ме интерисуваше най-вече!
Виж целия пост
# 710
Филаделфия има и не добър рейтинг в букинг.
На мен ВиСаХри ми препоръча Каза ди Анджело/Ангел при изисквания като твоите.

Нещо не ми допада като обстановка. Има ли някой др идеи?
Виж целия пост
# 711
Здравейте,
не съм почивала досега в Синеморец и възнамерявам да го направя това лято. Избрала съм Генералската къща, но за жалост информацията за нея е оскъдна, като няма нито едно мнение на хора пребивавали там. Моля, ако някой има впечатления от къщата, локацията или дори домакините, да сподели мнение.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1