Брюкселско зеле

  • 2 057
  • 1
Свекърва ми отгледа първа реколта брюкселско зеле и ми се похвали с една пълна торбичка Grinning
Чудя се как да го сготвя. Досега съм правила само на пара, а ми се ще да направя нещо по-така.
Пуснах търсачка, но нищо не излезе. Ако някой има спомени дали темата е била обсъждана, ще се радвам на линк.
Ако ли пък не-моля, дайте ми идеи! Може постни, може и не Grinning
Благодаря предварително на всички!
Виж целия пост
# 1
Аз лично съм го правила по 2-3 начина панирано(предварително сварено на пара) ,по тази рецепта и пак бланширани и запечени със сметана и кашкавал в идивидуални гювечета. Simple Smile  Wink
Само това намерих като по нетрадиционен начин на приготвяне..
Успех!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия