да споделя една рецепта

  • 765
  • 4
Здравейте.Искам да споделя с вас една рецептичка,която научих.Казвам пропорцийте на око.
Това може да се предложи като ордьовър-върви с ракийка,може и водка,зависи от компанията ви.
Продукти..-    :chef:6-7 твърдо сварени яйца,2 малки консерви риба,4-5супени лъжици майонеза,сок на лимон/аз дори малко настъргах от кората/,сол на вкус,олио,магданоз.
Начин на приготвяне-Сварените  и изстинали вече яйца се режат на половина.Смесваме жълтъка +рибата+майонезата+подправките+олио.Предварително сме издълбали белтъка/но съвсем малко и внимателно/С лъжица поставяме от сместа в ,,чашката,,от белтъка.Отгоре се поставя стръкче макданоз и се боде с клечка/може и за зъби/.Вкусно е.Аз пък си направих и пастет от тези продукти,като белтъка го намачках.Ако опитате добър апетит. bowuu
Виж целия пост
# 1
Правя нещо подобно и твоята рецепта ме заинтригува Hug
Но не пишеш каква е рибата newsm78 ?
Виж целия пост
# 2
Аз правя подобна салата, дори и във формата на торта /за гости/, слагам:
сварени картофки,
кисели краставички и
сварени яйца.
В майонезата няколко  с.л. кисело мляко, лимон и подправки: сол, ч.пипет и босилек.
Виж целия пост
# 3
Здравейте.Наистина съм пропуснала.Писала съм консерва-аз слагам риба тон.Простете,но дълго време вече не съм в България,но предполагам,че има изчистена риба в консерви.Допълнението на ПЕЛА ми хареса.Това е нова идея.Страхотен сайт,много полезна информация. bowuu
Виж целия пост
# 4
Здравейте.Наистина съм пропуснала.Писала съм консерва-аз слагам риба тон.Простете,но дълго време вече не съм в България,но предполагам,че има изчистена риба в консерви.Допълнението на ПЕЛА ми хареса.Това е нова идея.Страхотен сайт,много полезна информация. bowuu

И аз за риба тон си мислех, ама да попитам Grinning може да пробвам и с парченца пушена риба, че имам в момента в хладилника
Благодаря ти за рецептата  bouquet


П.С а моят вариант е доста по-различен.Яйцата ги режа на 1/3 от върха на яйцето и вътре ги пълня със смес от жъртъците и сирене крема с малко черен пипер. Сместта я шприцовам......накрая слагам пак капачето малко килнато и украсявам с малко магданоз
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия