Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Да се оплачем...

  • 3 884 267
  • 40 924
# 31 635
Таткото също се адаптира и притеснява, лошото е че повечето го правят по този идиотски начин Simple Smile

Ами те цял живот все се адаптират.....и то за всичко..
Оплаквам се от мързела на детето, от безразличието му към учебния процес и от слабите оценки.
Виж целия пост
# 31 636
Lucky Plam,какво е станало
Стискам палци всичко да мине бързо и възможно най-добре
Виж целия пост
# 31 637
Лъки, кураж, не се обвинявай! Бързо оздравяване!
Още подсмърчам, нали настинах на мача на националите и викам на моите "Ако умра, да ми напишете на плочата "Тя умря за България" 😂😂😂
Виж целия пост
# 31 638
Лъки, кураж, не се обвинявай! Бързо оздравяване!
Още подсмърчам, нали настинах на мача на националите и викам на моите "Ако умра, да ми напишете на плочата "Тя умря за България" 😂😂😂


Това ме развесели. Grinning
Виж целия пост
# 31 639
На работата се разрази голям скандал, много неща се казаха-обвинения, обиди.Извода ми е, че мълчанието наистина е злато. Peace
Донсита-и мене ме развесели. Laughing
Лъки- много време сте в болница, бързо оздравяване.
Виж целия пост
# 31 640
Лъки, съжалявам да го прочета  Tired Оправяйте се бързо.
Уф, ако мога нещо аз да помогна. В София съм.  
Виж целия пост
# 31 641
Лъки, явно е сериозно.  Sad Да се оправя бързо детенцето и да ви изписват.  Hug
Виж целия пост
# 31 642
Сериозно е, животозастрашаващо и няма да мине леко и лесно. Има хранително разстройство и естремна загуба на кг.
Мъжът ми може да поеме малкото, но като се има предвид първо, че работи много, и второ, че не е баща на малкото, съм по-спокойна да го доверя на грижите на жената, която го гледа винаги, когато е болен.
Шибан живот...
Виж целия пост
# 31 643
Не трябваше ли да ти махнат шевовете досега newsm78 На мен ми ги махнаха на 6-я ден, действително преди това бяха се впили зверски и много боляха, в момента в който ги махнаха болката изчезна. Превръзки ползвай само памучни, не знам на Always какви си си взела. За другото - и ние с ММ бяхме като куче и котка, той ме обвиняваше, че само му съскам, аз - че ме изнервя. Период е, докато се напаснете и свикнете, но си е кофти.
Тя пише, че шевовете я опъват. Може да са й махнали конците.
Unknown16 това бебе не е само твое, да ти помага повече твоят мъж вместо да те обвинява. Лъки, стискам палци за детенцето! И кураж за теб.
Виж целия пост
# 31 644
Лъки, мислех, че е преборила манията по диетите. Еех, тия тийнеджъри, стискам палци да се вземе в ръце и да минава бързо! Баща им знае ли , мярка ли се въобще?
Виж целия пост
# 31 645
Баща им е в Англия от Април или Май и не ги е виждал оттогава, в течение е на проблема, пиша му и го информирам ежедневно. Всъщност от седмица насам по този повод контактуваме повече,  отколкото за последната година и половина сумарно.
Виж целия пост
# 31 646
Извинявай, изтрих защото реших че е неуместно.
Ако имаш нужда от нещо, моля те пиши ми.
Виж целия пост
# 31 647
Лъки, кураж!  Стискам ви палци и на двете!


Относно ревливи бебета, моето на 2години и половина всяка нощ реве, лягам при него и заспива, а аз също с него най често и сутринта съм като робокоп!  Тази нощ пък рева цяла нощ, кънти ми главата. Как няма да съм дебела и нервна.
Виж целия пост
# 31 648
Докато ме шиеха казаха, че конците са резорбиращи. Седях в болницата 6 дни заради антибиотика на малкия, нямаше ли да кажат нещо? Хвърлихте ме в страшен размисъл.

ММ помага наистина, но предимно през деня. Снощи той го нахрани в 12, помага ми и като го преобувах през нощта или ако нещо ми трябва от кухнята, но после си заспива. Виж обаче през деня е по-зле от майка ми - ама държиш ли му добре главата, пусни радиатора, студено му е, топло му е.
Виж целия пост
# 31 649
Мои познати, шити с резорбиращи конци имаха такива оплаквания дълго време... Тези конци изобщо не се резорбират толкова бързо, колкото би трябвало, раната зараства за няколко дни, а те се резорбират седмици. Не знам защо изобщо ги слагат на външни шевове, ако бяха обикновени щяха да са ти ги махнали отдавна и да си забравила...
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1