Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Да се оплачем...

  • 4 738 424
  • 50 775
# 45 645
Оф и аз от детето ще се оплаквам. Голямата. Все неблагодарна бе, все недоволна, все нещо друго е можело да стане за да е по добре и някой друг все има повече от нея. Онзи ден коментира с близко дете морета, почивки, детето е от по заможно семейство, каза че тази година ще ходят три пъти на море, в България и чужбина.  Нашата веднага ми вмъкна тънко "Не искам да съм в нашето семейство, а в тяхното"!   Тъпо ми стана. Говорих, обяснявах.
Ден или два след това седим пред блока и се заговорихме със съседи кой къде ще почива, то това е тема номер едно като се стопли времето Simple Smile И дете от другия вход каза че мечтае да отиде на морето и никога не е ходила.  Нашата хубостница на 8г няма пропуснато лято без море и без почивка на планина с мен и майка ми. Само я погледнах и нищо не казах, а тя наведе главата.
Днес сме седнали на заведение, аз вече броя последните пари, ама нали да е доволна.  Поръча си китайско, дойде китайското,  бутна чинията пренебрежително и каза че е трябвало да си поръча хапки и картофки. Така ми писва понякога!!!  После си говорим нормално и уж се разбираме. До следващата изцепка....
Виж целия пост
# 45 646
Аз всяка година си събирам монетите, повечето пенсове, почти няма паунди, и при положение, че много рядко плащам кеш, за година си покривам почти половината сума за самолетни билети, около 400 паунда. Ако слагам и паундчета,отиде цялата сума. Laughing
Оплаквам се от шефката, ще ме прецака с по-малко дни от отпуската, която ми се полага. Пак, отново, за пореден път. Еми, за 4 години всяко лято едно и също, значи е време да се разделим, колкото и да ми харесва работата.
Виж целия пост
# 45 647

Искам и нещо за изчистване на организма от задържаната вода. Но не знам какво да търся.
На мен ми помага Фурантрил
Виж целия пост
# 45 648
Представи си - плащам си. Никъде не съм споменала за "безплатен обяд"! Не е нужно всеки един пост да ти е с рогата напред!

Казвам ти как се прави, когато нямат установена практика за друго, не че си търсиш безплатен обяд. Видяла си и сама, че по другия начин не става, не ти разбирам раздразнението и не съм с никакви рога напред. Ако трябваше да съм с рогата, те щяха да са в друга насока - в твоя случай, не как да се консултираш за изследване.
Виж целия пост
# 45 649
Герганче не се кахъри. Преди години дъщеря ми ми беше казала, че иска С. да и е майка, защото е най-хубава. Като и го напомня сега се чуди кака да се измъкне от ситуацията, а на мен ми е смешно.
Виж целия пост
# 45 650
Тете, разсмя ме по никое време. И моите нямаше на кого да ги оставя, пък ей ги на, пораснаха. А как чаках някоя съседка да вземе големия (1г.10м. им е разликата) и да го разходи по съседните улици, няма такъв кеф.
Оплаквам се, че и моят компютър в работата се повреди от токов удар, преинсталираха го и както сега се шегувам "започвам на чисто", всичко замина.
Виж целия пост
# 45 651
Аз съм параноик. Веднъж седмично дублирам всичко на външен хард.
Виж целия пост
# 45 652
Хай, аз веднъж в месеца. Твоето наистина клони към параноя. Ама то зависи и от обема и естеството на работа. Имам колежка, която архивираше преди обедната почивка и задължително преди да си тръгне от работа.
Виж целия пост
# 45 653
Работата е там, че аз работя с голям набор файлове, постоянни. И ако нещо се загуби трябва директно да затварям офиса, защото да го намеря наново е почти невъзможно, а и ще бъде дълъг и бавен процес. През това време клиентите ми няма да ме чакат, а директно ще се прехвърлят при конкуренцията. Така че параноята ми е добре дошла Simple Smile
Виж целия пост
# 45 654
Напълно ви поздрвявам за това, което правите!! Преди 2 месеца думнахме 600 лв за възстановяване на информация на външен хард.. Направо ме заболя сърцето Sad
Виж целия пост
# 45 655
Б@си жегата, а е едва 8 сутринта. За първа вечер не можах да спя, а на хлапето леглото е цялото мокро. Оффф толкова да ме мъчат летните горещини.
Виж целия пост
# 45 656
Всеки ден архивирам и качвам на външен диск проекта по който работя.Губила съм 6 месечен проект заради чужда грешка и от тогава съм се научила.5 минути ми коства не повече,отделно външен диск за застраховка.В рекламна агенция съм ако има значение Wink
Оплаквам се,че 2 дена мързелувах,вчера се убих от чистене,ама пък какво хубавко мирише и ми е приятно сега да си лежа на дивана с чаша кафе.И най сетне моя се освободи и довечера тръгваме за морето,та след малко трябва багаж да стягам.
Виж целия пост
# 45 657
Тук е хладно, аз не се оплаквам 😀
Колега има рожден ден и черпи с торта, каквато аз не бих опитала в никакъв случай. Всички ме знаят, че не ям такива неща, но за пореден път на висок глас ме порицаха, че съм капризна. Стана ми много неприятно. На предното събиране, по случай имен ден на колежка не отидох пак по същата причина, тогава пък мрънкаха, че трябвало да отида, нищо, че не ям сладкиши.
Не искам никой да се съобразява с мен. Е, няма угодия. От рано се ядосах.
Виж целия пост
# 45 658
Така е, угодия никога няма. Все нещо ще си крив на някого.
В момента се опитват да ме изкарат и мен крива и виновна, но този път няма да им се получи. Ай сиктир.
Виж целия пост
# 45 659
Мога да ходя на почерпки вместо теб. Давам си и душата за сладко. От няколко дни съм на режим и съм се лишила тотално, сал едни плодове са ми останали, ама и тях гледам да ограничавам. 😩
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия