Същото е мнението ми за Ел Капан. Не знам дали защото вече е краят на сезона и може и да се е сменил персонал, но обслужването и храната не са същите както преди 2 месеца, когато ходих. А може и да е до късмет. При последното ми 2 посещения там преди няколко дни не останах доволна. Донесоха ни менюта и 20 секунди след това сервитьорът дойде да ни пита дали сме избрали. Отговорихме, че ни трябва още време, при което сервитьорът не се вясна изобщо покрай масата ни в следващите 15 минути. А заведението не беше пълно. Поръчахме миди и се наложи да си поискаме допълнително чинии, сервитьорът явно не беше сметнал за нужно да ни даде такива. Грилованите зеленчуци бяха сухи и безвкусни. Сметката ни беше нещо от сорта на 36 лева, оставих 40 и сервитьорът дори не си направи труда да се бръкне за ресто. По принцип винаги оставям бакшиш, но подобно самоинициативно прибиране на бакшиша не ми допада.