Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

ЧДГ Славейче

 • 21 665
 • 50
# 45
Дъщеря ми беше във филиала на Отец Паисий до септември миналата година, после я приеха в държавна и я сменихме. Истината е, че не съм с добри впечатления, въпреки очакванията от частна ясла.
Боледуването беше страшно, няколко пъти са я връщали и с изцапани гащички - заради недобре почистено дупе след тоалетна. Ако приемем боледуването за нормално, то другото просто не можех да приема. И беше седяла така по цял ден.
Виж целия пост
# 46
Здравейте, аз съм се насочила към филиала на Славейче в Драгалевци, това което прочетох дотук за филиала на Отец Паисий изобщо не ми хареса.. Дали някой има впечатления от него и дали и там е същото положението с болните и хигиената?
Виж целия пост
# 47
И ние сега ще я пускаме малката в Драгалевци,интересно ми е също да чуя мнение
Виж целия пост
# 48
Здравейте, въпрос към посещаващите базата в Драгалевци - с какви впечатления сте?
Leni24 вашето дете започна ли вече?
Виж целия пост
# 49
Здравейте,

Някой може ли да се включи с актуална информация за базата на Отец Паисий? Тази детска градина ми е най-удобната, но последните мнения много ме притесниха.
Виж целия пост
# 50


  [/list]
  Сина ми ходеше на ясла в базата на ул.Отец Паисий.Не съм доволна,хигиената е нулева, два дни го водихме за по 3 часа и на третия се разболя.След 10дни безуспешно лечение на хрема с 2 вида капки,пуснах изследване на носен секрет и се оказа,че има златист стафилокок.Започнахме трети вид капки,този път антибиотични. След като е излекува напълно ,пак го заведохме и отново на третия ден се разболя.Отново ходене по лекари,изследвания, и т.н.Отказах се от яслата,оставих малкия вкъщи,с един куп капки и сиропи,билки и т.н.Оправи се и след 10дни отново се разболя,просто имунната му система беше отслабена от боледуванията и лекарствата.Та равносметката ми за двата летни месеца е- болно дете,един куп пари за прегледи и лекарства,безсънни нощи,докато е с температура,не ходене на работа и адски много притеснение!Забравих да кажа,че за месец и няколко дни,6 пъти водене в яслата за по 3 часа платихме общо 610лв. Не я препоръчвам.Истина е,че приемат болни деца,пишат,че се почиства с Рейнбол,но хигиената е под всякаква критика и мирише на застояло още на вратата.Персонала са млади момичета,усмихнати и любезни,но си личи,че нямат достатъчно нерви и опит все още да се занимават с толкова малки дечица.Текучеството е голямо,така че вируси да искаш!Прочетете и проучете хубаво мястото където записвате децата си,все пак те са част от вас и заслужават всичко най-добро,което може да им осигурите,особено щом си плащате за това!
  Изобщо не мога да повярвам ,че сте платили 610лв в яслата . Ако смятате и лекартсвата и ....даже не знам какво . Таксата е 490лв за цял месец , за половин (или 10отсътвия е половин такса ) ,така че как ги платихте тея 610 лв изобщо не ми излизат сметките .

  При записване на детето те задължават да платиш цяла такса от 490лв.Независимо кога и колко време посещава яслата тази такса се плаща!
  610 лв е общата сума,която платихме за 2 месеца ясла,от които детето е ходило първия месец 3 дни по 3 часа до обяд,след това беше болен и не можахме да го излекуваме още близо месец.Дойде следващият месец и ни се обадиха да платим таксата от която ни приспаднаха уж тези дни,които не е посещавал докато е боледувал и доплатихме “само” 120лв за  следващия месец - КАТО БЯХМЕ ПРЕДУПРЕДЕНИ,ЧЕ ДО 3 ПЪТИ ИМАМЕ ПРАВО ДА ПОЛЗВАМЕ ПРИСПАДАНЕ!
  Как си представяте зимните месеци и цяла година след това да им плащаме по 490лв всеки месец,независимо дали детето посещава или не.След което отново го заведохме за 3 дни по 3 часа и разбира се се разболя.Така,че с баща му взехме решение да го отпишем- пари не ни върнаха.
  Отделно всеки път като го взимахме той видимо беше стресиран,явно персонала нито беше компетентен,нито достатъчно заинтересован да се грижи и приобщи дечицата.Тази ясла  според мен трябва да бъде закрита от няколко институции,начало с ХЕИ!
  Виж целия пост

  Започнете да пишете...

  Страница 1 от 1

  Общи условия