Панировка на хапки как?

  • 2 772
  • 4
Момичета дайте съвет как се прави панировка за хапки сирене , кашкавал, пиле.
Благодаря Ви предварително! Grinning
Виж целия пост
# 1
Най-добре става с паста Патафри.
Ето ти линк: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4840
Виж целия пост
# 2
Аз приготвям панирани рибени хапки ето така:
500 гр филе от бяла суха риба - треска, акула или хек нарязана на ленти 3 -4 см предварително осолени, овъргалям  в брашно. После ги потапям в купа с палачинкова смес, но малко по- гъста - и тя посолена и слъжицата ги спускам в нагорещеното олио в тигана. Олиото трябва да ги покрива на половина поне. После обръщам от другата страна.
Виж целия пост
# 3
Панировка се прави така:
1 жълтък се разбива със 100г. бира и брашно, докато се получи много гъста каша (миксера да остава следа). Отделно се разбива белтъка и се смесва с бирената смес. Не се бърка много.
Трябва да се пържи в гореща мазнина.
Виж целия пост
# 4
Купи си готова панировка, има специално за такива хапки, и не е никак скъпа, много е удачна.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия