Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Прага

  • 61 343
  • 717
# 705
Хамлейс е най-готиният магазин евър!
Въртележката се плаща 50 крони на калпак, снимката, памукът - също. Има карти, които се зареждат и при зареждане на определена сума, дават отстъпка. Остана ми една с 400 крони. За мен е мъст визит!
Виж целия пост
# 706
Аз нямам дете и много ми хареса магазина, представям си за децата какво е Grinning
Виж целия пост
# 707
По половин ден прекарвахме там и със зор излизахме.
Виж целия пост
# 708
Едно от заведенията за деца което събужда интерес е Витопна. Самото заведение като меню е тичпична чешка кухня, която аз много недолюбвам, щото не съм много месоядна, та пихме бира основно. Но весело е за деца заради влакчетата и начина по който се сервира бирата ( не я носи сервитьор а пристига по релсите с влакче) - цялото заведение са го мислили като гара - навсякъде има  релси за влакчетата.
Има детско меню. Ние сме посещавали клона на Венцеславксия площад.

https://vytopna.cz/
Виж целия пост
# 709
Чудесно тема и полезна. Обмисляме посещение на Прага в края на май за 4 дни. Какво е времето тогава по принцип?
Виж целия пост
# 710
Кога трябва да се състои празнуването на 100г. Чешка държава?
Виж целия пост
# 711
В края на май е топло.
Виж целия пост
# 712
Здравейте,

за 25.05 си взех билети за Братислава и смятам два дни да отделим за Прага-дали ще ми стигнат да огледаме основните забележителности?
Виж целия пост
# 713
Два дни са малко за разглеждане на Прага, но щом така сте решили, може да разгледате централните части и евентуално - Пражки храд /за него отива половин ден/. И то 2 дни свършили.
Виж целия пост
# 714
да
това е идеята  да разгледаме Централната част
Виж целия пост
# 715
Че са малко малко са.. за Храда наистина отива половин ден, и то при нас даже със закупени билети от предния ден и без редене на опашка (само то може да отнеме часове. Ние реално от предния ден се качихме по-рано и си купихме билети от страничния вход, където все пак опашката е по-малка.
Така че ако няма как да направите това, просто разгледайте само двора на Храда. За два дни може да се разходите в Мала Страна  ( там просто заложете на приятна разходка по улиците и хапнете - ресторантите тук са по- евтини от колкото в централната част) и Старе Место - часовниковата кула не работи, така че ако ви се катери или кулата на моста или Прашна Брана ( стига и тя да не е в ремонт както чувам). Т.е. наистина най-основните места, за друго няма да имате много в еме.
Съвет - не пропускайте бирата на пивоварната на Страховския манастир - струва си, по-скъпа е понеже е крафт, но е сред най-добрите в града. Може да го направите докато сте в Мала Страна..
Виж целия пост
# 716
Мерси!

сега гледах дали да не си наема рента кар от Братислава.
Проверих билетите на автонбусите  са по изгодни, но пък с колата ще може да спираме на повече места.

Запазих и един апартамент в центъра и там ми обявиха паркинг на ден 25 евра............
Виж целия пост
# 717
Магистралата между Бърно и Прага е в ремонт и предвиждането е баааавно, отделно, има тираджии, които умишлено запушат колоната на колите. Много тегаво се пътува по магистралата.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1