Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

SOLID 55-Врати-мнения

  • 10 062
  • 25
# 15
Здравейте, да попитам някой има ли мнение за вратите на Солид 55  Фери модел Ф50 http://feri.bg/vhodni-vrati-apartament-model-f50/  . Понеже се колебая, дали да я избера такава, с монтаж ще ни излезе към 760-770 лв. А за 720 лв. с монтаж има доста турски, и примерно тази турскаhttps://doormann.bg/%D0%B2%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B8-%D0%B8-%D0%B0 … B4-%D1%82909.html  Повечето турски са почти идентични, само външно се различават, но тази е 9 см врата и предполагам ще изолира повече и има 8 шипа от към пантите.
Виж целия пост
# 16
Здравейте,
Искам да споделя голямото си разочарование от фирма Солид 55! Като се има предвид цените им и това, което видяхме в шоурума.....това което получихме накрая като се започне от вземане на мерки, изпълнение, монтаж, коректност - нямаше едно нещо да е ОК.
Поръчахме си врата септември. Платихме я още тогава на 100%. Трябваше да ни я монтират началото на декември. Това не се случи в договорения срок, което ни създаде доста неудобства. Все пак ставаше дума за входна врата.
Монтираха я след като се наложи още доста къртене, мерките не били взети както трябва. И монтажа беше частичен, без первазите. Оказа се, че тях тепърва ще ги изработват.Предстояха празници.
През новата година най-накрая се случи и монтажа на первазите. Оказа се,че пак мерките пак не са взети както трябва и перваза доста стърчи от външната страна, а от вътре са къси и не стигат до пода. При самата изработка на врата пък има доста фуги и вратата въобще не е изработена с качество близо дори, на това което очаквахме.

Не  поръчвайте от там!
Цената, на която продават вратите си, не отговаря на качеството им, нито като изработка, нито като монтаж....

Виж целия пост
# 17
Мой колега си поръча външна врата от тях през септември и още я чака. Ходи разправя се с тях, все му обещават, и нищо. Забави им се целия ремонт с месеци....
Виж целия пост
# 18
Мой колега си поръча външна врата от тях през септември и още я чака. Ходи разправя се с тях, все му обещават, и нищо. Забави им се целия ремонт с месеци....
Нашият ремонт, монтажа на др. поръчани неща и преместване, изцяло се планираше спрямо техния монтаж, защото на практика на старата врата не можеше да се разчита. Една колежка ме предупреди, че при тях са се забавили много и ние започнахме да им звъним и да ги притесняваме още щом започна да тече срока им за монтаж. Може би, благодарение на това, ни монтираха врата поне преди празниците.....
Но, стана ясно, че врата са я правили в последния момент, въпреки че е поръчана от преди 3месеца.
Измерена е една ширина по договор, доставят по-широка и къртят....
Просто, никой по цялата верига, не си свърши работата както трябва!
Виж целия пост
# 19
Подкрепям мнението и впечатлението на всички. От работата на търговския отдел, през производството, през сроковете за монтаж и изработка, през отношението към клиента, та до крайния продукт - всичко е една голяма излагация!!! Не поръчвайте от фирма Солид! Крайно разминаване между претенции на фирмата и предлагана услуга! Имам впечатление, както от блиндираните им врати, така и от интериорните. Скъпо разочарование...
Виж целия пост
# 20
Здравейте,

И при мен се случи същото. Дори в деня на монтажа закъсняха доста - в никакви срокове не влизат, освен това и отношението след като ни взеха парите се промени драстично. Никога не си поръчвайте от там!!!
Виж целия пост
# 21
Когато ние поръчвахме, хора, които работят във фирмата /наши познати/ ни казаха да заобикаляме Солид 55 отдалече Simple Smile
Това ни беше достатъчно, за да се насочим към друга българска фирма и не сгрешихме.
Виж целия пост
# 22
Тук върви някаква анти-реклама на фирмата - поне така изглежда. Моите впечатления са следните :
1. Взимане на размери - казаха, че може най-рано след седмица. След като разбрах, че поне месец е срока за изработка и няколко обаждания в офиса най-накрая намериха начин да изпратят човек на следващия ден. Извод - с доста настояване се намалява срока.
2. Поръчка - офиса на Витошка ни беше по-близо и решихме,че там може да поръчаме - оказа се, че нямат ток. Ходихме пак в централата, имахме сумата за 4 интериорни врати и смята там жената и крайната сума от 2000 стана 3200. След лек спор с нея, се оказа че се е объркала с 1200лв. Извод - проверявайте кое как колко смятат.
3. Срок за изработка - спорихме още в началото какво означава 30 дни - работни или календарни, казаха календарни. 1 седмица преди да изтече аз започвам да звъня почти ежедневно как няма вариант за забавяне, което се опитаха да представят. Накрая спазиха срока след много обаждания и спорове по телефона. Оказа се, че вратата на банята е боядисана в последния момент.
4. Монтаж - пратиха ни 2-ма, който ми приличаха на цигани. Това не го очаквах. Монтажа отнема цял ден - поне предупредиха. Не поставиха вратите добре в едната стая, трябвало е да се повдигне още, но късно разбрахме. В банята беше кошмар - пода изглеждаше като издран от алуминиевата вътрешна част на вратата. Опитаха да ме убедят, че е боя, а а не издрано, но не им се получи. Дадох им да го чистят като претендират, че е боя - не успяха. Внимавайте - монтажистите им се опитват да ви накарат да подпишете протокол, че е минало всичко добре преди да са приключили. Аз бях чела това и не им се получи. Написах всички забележки и така подписахме, но се ядосах за банята. След време някак успяхме да махнем драскотините - дори и да е било боя не е нещо, което се премахва лесно.

Вратите им обаче са хубави - за качеството няма какво да кажа. Не съжалявам, че избрах тези врати, но останалото оставя горчив вкус в устата.
Виж целия пост
# 23
Солид 55 са безкрайно некоректни! В блока, в който живеем, некачествените врати са монтирани преди акт 16. По време на " Гаранцията" техни служители посетиха блока. Увериха ни, че причината входните врати да не се затварят добре, е че уплътнението е неразрабтено.. След като изтече " Гаранцията " техни " висококомпетентни служители" препоръчаха да платим 40 лв за смяна на уплътнението. категорично не препоръчвам! Класически български тарикати. Разгледах мнения за тях и в други форуми и хоората масово се оплакват от уплътненията им. Самата изработка също е с доста дефекти.
Виж целия пост
# 24
Здравейте! Вратите са много хубави, но..... За входна врата със всичките разправии чаках повече от 9 месеца. Некачествен монтаж, неправилен монтаж, сбъркан размер. Монтираше се на части, парче по парче, просрочване на договора, разправиииииии. Е, след 9 месеца вече имах и врата, и каса. Дадоха первазите за вратата и 20 лв., за да си намеря някой да ми ги монтира и да си купя и сложа уплътнението. Оказа се, че первазите са по-къси и поръчвах нови на друго място. А да не ви казвам какво късане на нервите. Те нямат монтажници, нямат необходимите инструменти. Имат някакви проблеми и според мен или са за болница, или за затвор. Сега съм с много хубава, но тясна, неправилно и некачествено монтирана врата. Е,  2 500лв., какво да искам!!!
Виж целия пост
# 25
Не си поръчвайте врати от Солид. Нито могат да вземат мерки(3 пъти връщахме една врата), нито да направят монтаж, нито качеството на изработка отговаря на космическите им цени.  Особено бели интериорни врати никога в Солид вижда се всеки дефект на боядисването.
Виж целия пост
Коледа 2018

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия