АНТРЕ ОТ МОРКОВИ

  • 705
  • 3
3-4 големи моркови се сваряват добре в солена и малко подсладена вода. Нарязват се на много дребни кубчета.
Отделно се прави следния сос: в 2 с.л масло се опържва 2 с.л. бяло брашно, без да се зачерви. Залива се с 1 чаша прясно мляко и след като поври, разбърква се с 1 жълтък. Посолява се на вкус. Внимава се кашата да е гъста
Морковите се сипват в малка тепсийка, заливат се с бялата каша и се пекат, докато се запече отгоре коричка с приятен кафяв цвят.
Виж целия пост
# 1
Чудестно.  Simple Smile С малко кашкавал при zапичането.
Виж целия пост
# 2
Цитат на: rosa
Чудестно.  Simple Smile С малко кашкавал при zапичането.

Да, става, който както го предпочита. Grinning
Виж целия пост
# 3
Аз по същия начин правя карфиол с моркови - става много хубаво.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия