Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

нощно потене

  • 21 459
  • 97
# 90
Едвам изкопчих реф. стойности от лабораторията.
Скрит текст:
FT3 5.05 (3.08-6.0)
FT4 11.24 (7.86-14.41)
Значи съотношението ми е нормално и няма превес. Въпреки това ми беше важно да знам, че проблемът ми не идва от там и ЩЖ е наред. При мен мисля, че всичко идва от прогестерона, който незнайно защо не ми е пуснат за изследване - разбрах го чак като си взех резултатите... а цял месец чаках 'правилните дни' за тези изследвания! Само не знам защо всички се опитват да ме убедят, че това не е хормонален проблем, след като оплакванията ми са толкова специфични...
Виж целия пост
# 91
Привет, при мен лятото добре мина, но знам си, започне ли да застудява и ще се върне това изпотяване.
Отдавна не съм изследвала щитовидната жлеза, може ли пак да повторите пълния списък за изследване, хормони и антитела?
Виж целия пост
# 92
TSH, FT4, FT3 и антителата ТАТ и МАТ. Hands V

Недостатъчност или дефицит на витамин D също е възможна причина за изпотяване.
Виж целия пост
# 93
Много благодаря, а мога ли да ги направя сама преди да посетя ендото? Трябва да е сутрин на гладно нали?
Виж целия пост
# 94
Да, сутрин на гладно. Ако отидете с готовите резултати при лекаря, се спестява време. Simple Smile
Виж целия пост
# 95
Ето ги резултатите, на пръв поглед като изключа вит Д всичко е наред, вероятно той е причината
Виж целия пост
# 96
Да, само дефицит на Д имаш. Ами почвай Вигантол, всеки ден по няколко капки с някаква мазна храна.
Виж целия пост
# 97
Благодаря!
дано това е било причината за потенето и косопада
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия