Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Новости на книжния пазар: скоро очакваме.../наскоро излезе...

  • 71 335
  • 200
# 195
А някой (Лу?) има ли информация дали ще излиза скоро романът на Ханя Янагихара "Малко (малък) живот"?
Говореше се за края на 2017г., което не се случи.
Виж целия пост
# 196
Миж, аз доколкото знам, Янагихара поставя някои трудни изисквания относно превода и издаването на книгата и не беше напълно сигурно, че изобщо ще успее да излезе на български. Може да попиташ в страницата на Лабиринт във фейса https://www.facebook.com/izdatelstvo.labyrinth/ Simple Smile
Аз лично обожавам тази книга и искрено се надявам да я видим и на български!
Виж целия пост
# 197
Веси, аз пък знам, че имаха някакви драми с корицата. Окончателна дата не се чува. Но май до месец-два, евентуално.
Виж целия пост
# 198
Мерси, Мим, Лу Simple Smile
С нетърпение я чакам Simple Smile
Виж целия пост
# 199От години Пийт Хофман живее в Колумбия със семейството си, внедрен на ключова позиция сред престъпния свят. Като част от прикритието, Хофман е включен в списък на ФБР с най-издирваните престъпници.

Принуден да се крие от шведските власти, той успява умело да лавира между колумбийската мафия и ФБР. Неочаквано предателство го оставя без помощта на федералните. Но името му остава в списъка…

Хофман се превръща в пречка и за двете страни, а шансовете му да излезе жив от играта са нищожни. Единствената надежда на Пийт се оказва някогашният му враг Еверт Гренс.

Разследващият журналист Андерс Руслунд и бившият затворник Бьорг Хелстрьом ни срещат със своенравния агент под прикритие Пийт Хофман. В типичния си реалистичен стил, шведското дуо ни потапя в престъпния свят с мащабен и оригинален роман, изпълнен с неочаквани обрати.
Очаквайте на 19.01.2018г:


На шестнайсет Наталия Гончарова среща съдбата си в пронизващия поглед на Пушкин. Любовта между двамата пламва мигновено. Страстта е поглъщаща и вдъхновява любовни писма и велики поеми. Но семейното щастие на младата двойка скоро е белязано от ревност и интриги, които водят до фатален край.
„Жената на поета“ започва от най-трагичния дуел в историята, за да ни пренесе назад към пищния блясък на руския императорски двор и да ни плени с образа на една жена, решена да следва сърцето си. Тук исторически факти и литературна класика се преплитат с интимен поглед към ежедневието на гениалния поет и неговата забележителна съпруга, създавайки свят, в който читателят неизбежно се влюбва.
Виж целия пост
# 200
Очаквайте на 29.01.2018

.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

0 резултати за

Страница 1 от 1