Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Набор +/-1996 - След Абитуриентски вълнения

  • 37 073
  • 207
# 195
Благодаря, ще ти се обадя.

Да, наистина "немските" мами сте сигурно по-активни. В холандската тема не съм срещала разисквания за осигуровки, но може и да е имало и да съм ги пропуснала.
Виж целия пост
# 196
Саш, подсещаш го младежа да си вземе пик код от НАП и там ще си следи всичко, ако трябва ще си плаща, ако трябва ще си пуска декларации и т.н.

А за българските университети има такива които със записването поеха здравните осигуровки. Други от началото на учебната година.

Виж целия пост
# 197
Е, хайде да вдигнем малко темата Simple Smile

Имаше предложение за среща от щерката на zabravanka_Джиджи да си направим нова среща на 29.07. - петък.
Какво ще кажете?

Във facebook стана ясно, че lyusi няма да бъде тук, но може пък дъщеря ѝ да отчете присъствие, kara.k пък е на линия, макар че синът ѝ още няма да си е дошъл. Аз ще съм свободна след 17:30, вие кажете удобно ли ви е, имате ли желание, ако искате предлагайте промени в деня и часа...

Чудя се дали администраторите могат да махнат от заглавието на темата "- След Абитуриентски вълнения" - мисля, че е достатъчно да си остане наборът.
Виж целия пост
# 198
   Саш, май и аз няма да съм тук за няколко дни по това време. А и синът ще се радва да види наборите. Ако искате примерно на 06.08. ?
Виж целия пост
# 199
Моят пък на 05.08. заминава на море...

Дайте да го направим към края на август, предлагайте удобна дата.
Виж целия пост
# 200
Какво ще кажете за среща на 21 август?

Ето предложението:
Дървеното - Парк Заимов неделя 21.08. от 16:00
Виж целия пост
# 201

Срещата засега се отлага поради липса на интерес.
Виж целия пост
# 202
Ето ви нова среща - организираме я пет месеца след като не направихме предишната. Дано тази да предизвика по-голям интерес. Толкова отдавна не сме се виждали, със сигурност има какво да си кажем.

Среща 05.02.2017 14:00 ч. Mr.Pizza Верила 3
Виж целия пост
# 203
Момичета, синът на мой приятел заминава за магистратура в Берлин, но има проблем с намирането на квартира /а и немски не знае/. Някакви идеи как да търси?
Виж целия пост
# 204
В студентката тема, все ще има мама от там, но може там където ще кара магистратурата да попита, може да му съдейства, а и младежите са печени, не мисля, че е опрял мама да му търси.
Виж целия пост
# 205
Погледнете темата на студентите в Германия. На първа страница има линкове към общежития и фейсбук групата за кандидатстващите в Германия. Действително проблема с квартирите е голям, но по мои наблюдения за Берлин е малко по-лесно. Във фейсбук може да потърси и групата на академичното дружество на българите в Берлин. Успех!
Виж целия пост
# 206
В студентката тема, все ще има мама от там, но може там където ще кара магистратурата да попита, може да му съдейства, а и младежите са печени, не мисля, че е опрял мама да му търси.

Ха, ха, даже не е мама Simple Smile Младежът е синковец на мой приятел, който ми сподели за проблема. Реших да помогна с каквото мога /в случая с питане/, тъй като това лято моето дете се озова в трудна ситуация в Холандия - сама, без документи, пари и с изпуснат полет, но слава богу, оправи се с питане и в крайна сметка - с безценната помощ на наша съфорумка, на която съм безкрайно благодарна.

Благодаря ви много за съветите и информацията! Безценни сте.
Виж целия пост
# 207
Тема за бързи въпроси и отговори - Всичко за нашите деца - Училищен блиц
Виж целия пост
Коледа 2018

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия