Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Каква суха храна купувате за кучета?

  • 20 154
  • 124
# 120
 Taste of the Wild= ТОУ
Замислям се да включвам и аз замразено сурово като едно хранене, но пуста лакомия, колкото пъти и давам нещо подобно, яде за секунди и след 10мин макс е повърнала (от лакомия не дъвче)..
Виж целия пост
# 121

 Embarassed Един час се дзверих и не се сетих. Викам си - тази жена нали имаше куче от голяма порода, що купува храна за TOY Breed...

Та в ТОУ има и картофи, и сладки картофи.

Моят не ще сурово месо, сурови зеленчуци и сурово яйце, затова вечерята му е готвена. Обожава сурово зеле само.

А за лакомията - пробвала ли си паница за лакоми кучета?
Виж целия пост
# 122
Гранулите ги яде като гурме, подхваща от ляво, пък от дясно и си се мотае, дам ли и месо- броиш до 2, не до 3 и вече го няма, директно налапва и гълта, там купите за бавно хранене не помагат.

Виж целия пост
# 123
Като започнах със суровото давах мляно, моята също не дъвче много-много.
Сега е по-спокойна като сервирам и не го изсмуква за секунда. Първо си облизва горния слой, мляко и мазнотия, после изяжда месото и накрая риба и карантия, каквото е останало от зеленчуци и тн. После облизва известно време купата. След минута пак се връща да оближе, да не се е появило още нещо случайно. После за всеки случай потретва, и накрая се предава и отива да спи.
Виж целия пост
# 124
Кафе, това за ориза,че не е полезен,имаш ли подробна информация?

Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия