Що е то КАРАГЬОЗ....

  • 622
  • 1
та питането ми е КАК ДА ГО НАГОТВЯ...че ми омръзна да го ям на скара...кажете някаква друга обработка...че ми е любимата рибка...нищо че е бъкана с малки костици... ooooh!
Виж целия пост
# 1
Продукти:800гр. карагьоз
1 глава лук
1 глава чесън
4 домата/консерва/
1 тиквичка/замразена/2 моркова
чубрица,даф.лист,сол,чер.пипер на зърна
2 ч.чаши бяло вино
100гр.масло
4-5 суп.л.олио
200гр.гъби/консерва/

Приготвяне:
В олиото и малко вода се задушават нарязаните зеленчуци/нарязани на едри парчета/и се прибавят подправките.

Добавят се гъбите също нарязани.

В намазана с масло тавичка се изсипва сместа и отгоре се подреждат парчетата риба-посолени предварително,като върху всяко парче се слага бучка масло.

Налива се виното и се пече до готовност.

Сервират се резени риба със зеленчуците с гарнитура варени картофи.По желание може да се полее с предварително разбито кисело мляко,счукан чесън,смлени орехи и ситно нарязан копър.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия