Рецепти за бавно готвене, или т.нар. слоу кукинг (= slow cooking)

  • 39 090
  • 40
# 30
не вдигаш фолиото, не го отваряш. Слагаш вода - вино-бира, течност изобщо - да бъде около 1 пръст в тавата.
Виж целия пост
# 31
Как се варяха яйца в слоу кукър? Миналата година помня, че ги оставих 3 часа и половина, но ми се губи на бавна или силна степен. Моля, помагайте, че сега слагам да се варят.
Виж целия пост
# 32
Само на мен ли изобщо не ми е вкусна храната приготвена в слоу кукър? Освен това ми се струва, че след това храната много бързо се разваля (съхранявана в хладилник разбира се).
Виж целия пост
# 33
Аз нямам подобнибвпечатления.

Да споделя,че пробвах телешко със зелен боб, стана страхотно! Рецептата е обикновената: месо,боб,червен пипер, лук, морков, домат, сол, зехтин. 8 часа на лоу.
Виж целия пост
# 34
и аз нямам. Но съм изключила гответено на печено пиле с картофи вътре  Laughing Иначе зависи как ще си го направиш.
Виж целия пост
# 35
Здравейте, взех си слоу кукър, но почти всички рецепти, които виждам са за месо :/ Някой има ли препоръки за постни рецепти в кукъра?
Виж целия пост
# 36
боб, грах, картофи с грах яхния...
Виж целия пост
# 37
Допълвам прясно зеле, леща, чушки с ориз. Риба също.
Виж целия пост
# 38
Може ли да споделите как приготвяте супа топчета в слоу кукъра? Всичко ли слагате наведнъж?
Виж целия пост
# 39
Здравейте, има ли шанс да се съживи тази тема или има друга? Simple Smile
Виж целия пост
# 40
https://www.bg-mamma.com/?topic=1248333.new#new
Ето линк към трета тема, в първи пост има препратки към по-старите теми
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия