свински джолан на супа

  • 6 758
  • 2
Преди няколко дни опитах при едни приятели и днес купих джоланчето и сега на къде???
Моля ви помагайте какво да сложа на това чудо и как точно да го сготвя и в обикновена или тенджера под налягане?
Мерси за предложенията ще са от полза
Виж целия пост
# 1
Аз сварявам джолана в тенджера под налягане в подсолена вода, изваждам го и го накъсвам на парчета, а кокалите изхвърлям. После във водата, където е врял, пускам на едро нарязан червен лук, картофи на кубчета, морков, глава от целина, черен пипер. Като се сварят, ръся с целина /нарязани листа/, получава се една много ароматна супа.  Grinning
Виж целия пост
# 2
Аз сварявам джолана в тенджера под налягане в подсолена вода, изваждам го и го накъсвам на парчета, а кокалите изхвърлям. После във водата, където е врял, пускам на едро нарязан червен лук, картофи на кубчета, морков, глава от целина, черен пипер. Като се сварят, ръся с целина /нарязани листа/, получава се една много ароматна супа.  Grinning
И застройка от мляко и яйце.И носи мнооооого счукан чесън.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия