Тесто за козунак - съхранение?

  • 1 647
  • 2
Решила съм да направя еднин козунак в края на седмицата. Но тавичката ми е малка и замесеното тесто трабва да го пека на 2 пъти.
Как да съхраня втората доза до опичането на първия козунак?
Притеснявам се докато се пече да не превтаса остатъка.
А и има ли вариант да опека един и след няколко дена да опека и втория. Дали ако сложа остатъка от тестото в хладилника ще му стане нещо?
Виж целия пост
# 1
Можеш да оставиш остатъка и да го опечеш на другия ден - тестото ще си втаса и в хладилника(но е ясно че става по-бавно)! Не бих го оставяла за повече от ден за да не превтаса! Simple Smile
Виж целия пост
# 2
Продават замразено тесто в Метро и Била - следователно  понася и замразяване.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия