Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

ДЮНИ РОЯЛ РЕЗОРТ 2016

  • 109 196
  • 756
# 735
Между 24-29 август също имаше много оси и ужилени деца. Досега два пъти сме били в Марина Роял, но тази година не ни позволиха да резервираме за 5 нощувки и бяхме в Белвил. Хареса ни много тази част на комплекса и за следващо посещение сигурно пак там бих избрала. Единственото много неприятно усещане бяха няколко гнезда на стършели отстрани по фасадата в задната част на хотела, близо до стаята ни. Писах в анкетната карта накрая, но дали някой ще обърне внимание се съмнявам.
Виж целия пост
# 736
Ние бяхме в Марина бийч от 02.09 до 06.09, да съм видяла 1-2 румънски семейства. Бяха предимно немци, англичани и българи. Прекрасна почивка, за първи път бяхме в Дюни, стана ни любимо Heart EyesHug

Избягвай юли и август и ще ти остане любимо Simple Smile Hands Ok Hand

Полазили са и Гърция, ама по-северните части. Аз ги избягвам като ходя по далечни острови или непопулярни дестинации и е чудесно Smile
Разбирам, че туризма особено по северното Черноморие се крепи на тях и чакам да израстнат като туристи, но към момента са просто неприятни ... шумни, безпардонни, лакоми, нахални и тотално несъобразителни. Не искам да се блъскам с никой нито за шезлонг, нито за храна. 
Виж целия пост
# 737
Полазили са и Гърция, ама по-северните части. Аз ги избягвам като ходя по далечни острови или непопулярни дестинации и е чудесно Smile
През последните празници ходихме в Северна Гърция и да, имаше румънци, но за съжаление, най-просташки изпълнения видях от наши сънародници. Не ми се разправя в подробности, но май е въпрос до възпитание, а не до националност. Hands V
Виж целия пост
# 738
Здравейте! Вече направихме резервация за Белвил от 20.07!
Виж целия пост
# 739
През кои агенции резервирате за Дюни? Мнения за www.allinclusive-pochivki.eu?
Виж целия пост
# 740
Аз съм резервирала и през Съни турс и през Дива Холидейз
Виж целия пост
# 741
Калисто.биз
Виж целия пост
# 742
Здравейте, видяхте ли, че от тази година отстъпката за деца  между 6 и 12 год е 50%, а не 60% като миналата? Още малко и ще ги плащаме като голям човек.
Виж целия пост
# 743
А какви са условията за плащане? 100% ли се плащат още при подписване на договора?
Виж целия пост
# 744
Здравейте, видяхте ли, че от тази година отстъпката за деца  между 6 и 12 год е 50%, а не 60% като миналата? Още малко и ще ги плащаме като голям човек.
Видяхме. Ние всяка година плащаме за две дечица, още като бяха на 3 и на 5 години, за още един възрастен пълна цена. Толкова е нелогично и несправедливо, но продължаваме да ходим. Може ли две дечица, толкова малки да направят същата консумация, като един възрастен чавек, който и пие  алкохол например?
Виж целия пост
# 745
Здравейте, оглеждам се за ранни записвания по различни курорти и въпросът ми е за тези, които имат наблюдения върху целия комплекс. Кой хотел между Холдей Вилидж, Белвил и Пеликан бихте препоръчали за почивка на приятелски семейства с малки деца- повечето под 4-5 години и две по-големи на 10. Изисквания: възможно най-близкото разстояние от плажа (знам, че и трите не са на първа линия), както и възможно най-много условия за деца: зелени площи, детски площадки, детски басейн/ секция в басейн, детски клуб, анимация/ спорт, други занимания за деца, най-вече да има площи, където децата могат да играят без да минават коли и без да е някакъв много пресечен терен предвид, че виждам хълмове, а родителите да пият по питие в близост и да ги наблюдават. Задължително ни е да има анимация вечер на място, което е относително близо до хотела или в самия хотел и не е бебешка, а е подходяща и за деца в първите класове в училище. В самия сайт на Дюни пише, че Холидей вилидж е най-подходящо за малки деца, но това, което ме разколебава е, че доколкото виждам сградите са разпръснати и може да се паднем някъде доста далеч от плажа. Клоня към хотел Белвил, но информацията ми е само от интернет и моля за отзив от тези, които са били на място. Втори въпрос: за двойните стаи в хотел Белвил- настаняват ли семейства с две деца, едно на допълнително легло и едно в кошарка, или не е подходящо, както и знаете ли дали има някакви отстъпки, ако се направи резервация на по-голяма група туристи? Благодаря на тези, които ще ми помогнат с информация
Виж целия пост
# 746
На някои въпроси само мога да отговоря. Двойните стаи в Белвил са не много големи и настаняване на 4 човека в тях е мъчение според мен. Детски басейн има само в Пеликан, в другите два се ползва общия до Аквапарка. Територията е свободна от преминаващи коли навсякъде. Анимацията май е на едно място вечер - то е най-близо до Белвил. Ходила съм с малко дете преди години в къщичките на ХВ в най-отдалеченото от плажа място и сме нямали проблем.
Виж целия пост
# 747
И аз ако мога да помогна - с две деца (7 и 10г) съм. Бяхме в Белвил, апартамент (огромен). Не мога да кажа за двойните стаи, апартаментът беше доста голям.
Занимания за децата - в самия хотел няма. Нито басейн, нито занималня.
Обаче съвем наблизо (2 минути) е аквапарка, към него има отделно и басейн и ние се забавлявахме много там.
Плажът е на около 5 мин. Самият плаж е разкошен, много плитко, перфектно за деца. До него са басейните пред марините, които са невероятни, има дълбочина от най-плитко за бебета, до по-дълбоко, много време стояхме там. Удобство е, че може да обядвате и в ресторанта до басейните, така че не е нужно да се връщате. Там е и детският клуб, но честно казано ми се стори малък.
Малко по-далече има спортни игрища, където моите деца ритаха вечер, иначе тревни площи има навсякъде. На плажа има и игри за децата - футбол и др.
Като цяло - не съм усетила анимация от типа "оставям си детето и забравям", но морето, басейните, плажът, площадките, спокойствието, допълнителните занимания - всичко беше насочено към семейства с деца.
Коли изобщо няма, организацията е супер, ограничено е.
Виж целия пост
# 748
По питането горе, най -добре Белвил, ако не, и ако цената е водеща, тогава спокойно почти на всичко, освен отстоянието от плажа, отговаря и ХВ.  Отстоянието не е трагедия, ние с детска количка сме го вземали нагоре -надолу, че и с багаж и по-голямо дете. Не е страшно. Пък за Аквапарка и вечерната анимация, ХВ ви е супер.
Виж целия пост
# 749
А какви са условията за плащане? 100% ли се плащат още при подписване на договора?
Моля за коментар?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия