Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Радост,здраве, весели игри, НОЕМВРИйчето през 2016-та ще го сполети!

  • 34 495
  • 334
# 330
Да. За съжаление, така се получи Sad
Дечицата станаха много различни - развитие, интереси, финансови възможности на родителите. Мамите тръгнаха на работа или ако имат по-малко дете, пишат в друга тема...
Иначе, в момента малкия е болен и утре няма да ходя на работа.
Виж целия пост
# 331
Аз почти нямам време, ежедневието ми е  ставаме, тя на градина аз на работа, после играе в парка и към вкъщи и то деня приключил.
Ще има празник в детската градина и ще е коте Simple Smile  и чака РД с нетърпение
Виж целия пост
# 332
Аз много рядко влизам в БГмама като цяло. Е сега още се търкалям и разцъках да видя едно значение на сън Та ми излезе мамата. Ние сме добре, работиме, децата на градина. Аз и Лили сме болни сега и утре може би ще пазим къщата, май и брат й ще се включи... болно време..
Виж целия пост
# 333
Здравейте, момичета дано сте добре и вие и дечицата. Аз не съм влизала сигурно от година, но днес Криси ми отстъпи лаптопа и реших да видя дали сте писали нещо Simple Smile. Ние сме долу-горе добре, гласим рождения ден на 25-ти, малкият и той порасна, вече е на 1г3м, проходи наскоро и е лудница Simple Smile. Правим и ремонти, че си купихме къща в близко малко градче и ще се местим надявам се през лятото.
Честит рожден ден на всички дечица, които вече са на цели 4 години Simple Smile, а и на тези, на които предстои!
Виж целия пост
# 334
Кадроваче, честита придобивка! Да напълните къщата със смях, топлина и уют Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия