Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Загубих моята звездичка.!!!!!Помогнете ми да го преживея.

  • 11 616
  • 2
На 06.02.2016 се роди моето бебе мъртво в 34 седмица.Не мога да опиша каква е болката да загубя първото и така чаканото си бебе.Все още си мисля че всичко е сън и аз ще се събудя и всичко ще е сън и все още ще осещам как ме рита рано сутрин и аз ще и казвам колко я обичам.Колко време след като родихте забременява отново?
Виж целия пост
# 1
Скъпа съжалявам за загубата ти.Аз също изпитах това.Моята история е в"нека се представим и още нещо".Много е тежко в началото иска ти се да забременееш веднага,но почакай известно време.По принцип за нормално раждане казват след около три месеца,аза секцио ако всичко е наред година.Сега се опитай да се успокоиш и къто мине времето пробвай за бебче.
Виж целия пост
# 2
Аз загубих моето бебче на 11.01.2016 в 33 г.с.  Родих със спешно секцио и ми казаха, че след 6 месеца, ако матката ми е зараснала мога да забременея отново. Но болката от загубата на бебчето едва ли някога ще избледнее, дори и да се появи друго детенце, раната си остава..
Виж целия пост
Коледа 2018

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия