Семена от чия

  • 56 553
  • 90
# 45
Днес за закуска сложих лъжица чия в домашно пюре от праскови/без захар/,хареса ми
Виж целия пост
# 46
Здравейте, току-що направих тези, много са вкусни и лесни: https://nooosugar.wordpress.com/2016/08/20/%D0%B2%D0%B5%D0%B3%D0 … 0%B5%D0%BC%D0%B5/

Основната съставка е чия.
Виж целия пост
# 47
Харесва ми рецептата Peace
днес ще ги направя
Виж целия пост
# 48
Четох ,че може да причинят рязко понижаване на кръвното , има ли нещо вярно ? Страх ме е с това кръвно .Кажете дали сте усетили подобен ефект Simple Smile
Виж целия пост
# 49
Не съм усетила подобно нещо
Виж целия пост
# 50
И аз не усешам пдобно нещо ,вече 2ри ден си ги хапвам и ми е много добре Simple Smile
Виж целия пост
# 51
За възрастни, препоръчителната дневна доза е 2 супени лъжици.
Виж целия пост
# 52
За възрастни, препоръчителната дневна доза е 2 супени лъжици.

Няма такова нещо ,препоръчителната доза е по 1 с.л. 3 пъти на ден ,около 3-4 дни . След това дозата се увеличава на 2 с.л. 3 пъти на ден . И да,помага за отслабване аз ям чиа от 3 дни и съм -3 кг. Почти не ям така ме засищат ,че не чувствам глад .
Виж целия пост
# 53
http://m.standartnews.com/lyubopitno-gourmet/chiya_novoto_sredst … bvane-318793.html
Виж целия пост
# 54
В посочената от Вас статия пише да се яде по 3 чаени лъжички на ден, а не 3 супени, както сте написали Вие в предишния си коментар. След това дозата се увеличавала на 4 ч.л, което са си 2 супени, както аз съм посочила.

За тези, които се интересуват от влагането на чията в храни - вчера пекох веган мъфини (и за постещи), като вместо яйца сложих накисната чия. Станаха страхотни.
Виж целия пост
# 55
Аз правих хляб в хлебопекарната и добавих смес от различни видове семена, включително чия.
Виж целия пост
# 56
Имам въпрос. Какво е правилното съотношение на мляко : чиа при приготвяне на пудинг? Намерих рецепта - 2 с.л чиа, 125 мл прясно мляко, 1,5 ч.л мед. Разбърква се и се слага за няколко часа в хладилника.
Не се получи. Чиата изплува нагоре. Да не би да се залива с горещо мляко?
Виж целия пост
# 57
Имам въпрос. Какво е правилното съотношение на мляко : чиа при приготвяне на пудинг? Намерих рецепта - 2 с.л чиа, 125 мл прясно мляко, 1,5 ч.л мед. Разбърква се и се слага за няколко часа в хладилника.
Не се получи. Чиата изплува нагоре. Да не би да се залива с горещо мляко?

Аз правя такъв Шоколадов чиа пудинг.
Виж целия пост
# 58
Благодаря, явно трябва допълнително разбъркване.
Виж целия пост
# 59
Много полезни и много безвкусни Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия