Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Дъщерите тийнейджърки

  • 75 854
  • 784
# 780
Здравейте! Приятелката ми има майка и сестра.
Има кампания, но не искам да я популяризирам тук, вероятно е против правилата на форума.
Ако желаете, ще ви дам линк на ЛС.


Дъщеря ми има повишена мозъчна активност. ЕЕГ-то показва някакви признаци на епилепсия - нещо, което никога не съм допускала дори и съм се паникьосала значително. След три месеца пак на ЕЕГ, дотогава - на лекарства...


Виж целия пост
# 781
Какви лекарства?
Виж целия пост
# 782
Голяма трагедия с това семейство Sad  Cry Дано момченцето успее да го преодолее и да се възстанови психически.
Анабел, вие защо решихте да правите еег? Някакви симптоми ли се появиха? Дали не е възможно да е от стреса, който изживява дъщеря ти в момента? Потърси и второ мнение преди да започнете лекарствата. Ако трябва, повторете еег-то и направете и други изследвания
Виж целия пост
# 783
Annabelle*, очевидно дъщеря ти трудно преживява случилото се, което си е наистина ужасно трагично. Предполагам, че такива изменения могат да се дължат на това. Какво казват лекарите?
Виж целия пост
# 784
Привет, лекарството е леко успокоително, хлорпротиксен, изписано е преди повече от месец от голямото светило на 4-ти километър, професор Божинова или Божилова, забравих. То е отпреди трагедията.
Дъщеря ми заеква много силно от шестгодишна, има някои тикове, за които мислехме, че са от напрежението да артикулира. Сега като се замисля, вероятно не са били от това усилие. Има и хиперактивност, работи с логопед и психолог.
Доцентът каза да продължим с лекарствата, защото имат ефект и аз го виждам, и после ново ЕЕГ. даваме си сметка, че случващото се влияе силно, затова няма да се бърза с други лекарства, диагнози и т.н. Но е факт, че момичето ми има проблеми и те не са отсега. Трябва да правим и аудиометрия и очен преглед.

Пожелавам на всички хубав ден и много слънце в душата!
Моите колежки идват една по една и ми дават парички за моята приятелка, които събирам и ще предам на семейството. Не съм молила никого за това. Има добри хора, вярвайте в доброто!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

0 резултати за

Страница 1 от 1