Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Дъщерите тийнейджърки

  • 93 346
  • 787
# 780
Здравейте! Приятелката ми има майка и сестра.
Има кампания, но не искам да я популяризирам тук, вероятно е против правилата на форума.
Ако желаете, ще ви дам линк на ЛС.


Дъщеря ми има повишена мозъчна активност. ЕЕГ-то показва някакви признаци на епилепсия - нещо, което никога не съм допускала дори и съм се паникьосала значително. След три месеца пак на ЕЕГ, дотогава - на лекарства...


Виж целия пост
# 781
Какви лекарства?
Виж целия пост
# 782
Голяма трагедия с това семейство Sad  Cry Дано момченцето успее да го преодолее и да се възстанови психически.
Анабел, вие защо решихте да правите еег? Някакви симптоми ли се появиха? Дали не е възможно да е от стреса, който изживява дъщеря ти в момента? Потърси и второ мнение преди да започнете лекарствата. Ако трябва, повторете еег-то и направете и други изследвания
Виж целия пост
# 783
Annabelle*, очевидно дъщеря ти трудно преживява случилото се, което си е наистина ужасно трагично. Предполагам, че такива изменения могат да се дължат на това. Какво казват лекарите?
Виж целия пост
# 784
Привет, лекарството е леко успокоително, хлорпротиксен, изписано е преди повече от месец от голямото светило на 4-ти километър, професор Божинова или Божилова, забравих. То е отпреди трагедията.
Дъщеря ми заеква много силно от шестгодишна, има някои тикове, за които мислехме, че са от напрежението да артикулира. Сега като се замисля, вероятно не са били от това усилие. Има и хиперактивност, работи с логопед и психолог.
Доцентът каза да продължим с лекарствата, защото имат ефект и аз го виждам, и после ново ЕЕГ. даваме си сметка, че случващото се влияе силно, затова няма да се бърза с други лекарства, диагнози и т.н. Но е факт, че момичето ми има проблеми и те не са отсега. Трябва да правим и аудиометрия и очен преглед.

Пожелавам на всички хубав ден и много слънце в душата!
Моите колежки идват една по една и ми дават парички за моята приятелка, които събирам и ще предам на семейството. Не съм молила никого за това. Има добри хора, вярвайте в доброто!
Виж целия пост
# 785
Запис да следя темата.

Annabelle* ,ужасна трагедия.
Как е дъщеря ти ?
Виж целия пост
# 786
Здравей, малка лисичке!
Дъщеря ми е по-добре, осезаемо. Благодаря! Направихме аудиометрията (всичко е наред) , другата седмица на очен лекар и след още седмица на невролог пак. Епилепсията не била само онова, което знаех от филмите. Припадъците и пристъпите не се проявявали при всички епилептици.
Завърши срока с две четворки - музика и ФВС - другото е 5 и 6.
Моят приятел ще ѝ помага по математика за матурите, аз не мога.
Виж целия пост
# 787
Annabelle* ,радвам се че е по-добре  Hug
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия